Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Foto 1: Listy žĺtnu, bude to pravdepodobne Sugar Royal, vraj to je kvôli reakciam v rastline ktoré spôsobuje. Na úkor žltých listov, šišky sú krásne obsypané, a rastliny sa chovajú zdravo.
Foto 2: Teplota a vlhkosť + dvaja najvyšší
Foto 3: Jackovi fialovejú listy. Čítal som že to má čo do činenia s nedostatkom fosfóru. Nemyslím si že dávam malo fosfóru s alga bloomom a GS v každej zálievke. Snažím sa napraviť. Ale ešte mám teoriu že to má čo do činenia práve s tym Sugarom.
Dnes odchádzam na 5 dní z domu, takže blumat (ten čo je na PET fľašu) som napichal do kvetináčov, pojde len čistá voda. Po návrate budeme sklízet Tešte sa so mnou
Po návrate z dovolenky som všetky rastlinky posekal, ostrihal, a zavesil nech môžu vyschnúť. Momentálne je všetko zvážené a v zaváraninových fľašiach.
Nanešťastie som ich neodfotil pred tým ako som ich pozatváral do fliaš, takže mám len fotky už vo fľašiach.
Koľko g tipnete ?
O týždeň urobíme vyhodnotenie. Ten, ktorý bude najbližšie, má u mňa K+
Fotka 1: Zľava -> Jack 47 XL Auto -> Fialový Bloody Skunk -> Zelený Bloody Skunk
Fotka 2: Detail na zelený Bloody Skunk
Fotka 3: Detail na fialový Bloody Skunk
Fotka 4: Detail na Jack 47 XL Auto
Záver:
Moje očakávania boli splnené, aspoň 3 zo 7 Bloody skunkov boli fialové, čo ma veľmi veľmi teší. Je to vlastne prvý krát čo mám fialovú trávu, takže je to pre mňa neuveriteľné. Tento grow ma veľmi potešil aj svojou kvalitou, nie len farbou. Bloody Skunk má zaujímavú chuť ktorá mi pripomína niečo ako ihličie a bylinky. Jack je taký klasický bylinkový. A úplne na záver ešte raz ďakujem FrYnKovi za svetlo, vďaka ktorému mi vyrástli v boxe takého krásne dámy, a vďaka ktorému som v boxe znížil teplotu o približne 8-10°C, čo je naozaj krásne
Nejlepší je pěstovat si sví
.........................................................................
Baví mě pěstovat a sledovat jak to roste - je to krásná rostlina
Jack 47 XL Auto - 19,8g Zelený Bloody Skunk - 45,8g Fialový Bloody Skunk - 52,9g
SPOLU: 118,5g
Víťazom sa stávajú dvaja ľudia, a to AladinXXX, a Darf.
Chalani je to presne medzi Vašimi odhadmi Kvôli vám chlapci som bol ochotný znovu prevážiť všetko, či sa to neprikloní k niektorému - smola čisla sedia
Posielam karmu za dobrý odhad.
Ďakujem Vám všetkým za to, že ste môj tento grow sledovali.