Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
do přepnutí neměním.. ale jakmile začnu kvést budu jim postupně přidávat a přidávat ono ty qbčka mužnou jet jen na 5watt takže ho s přenutím zapnu a budu solit a přidávat a přidávat jak kytka poroste... nebo bys mi poradil jinak ? kdokoliv.. ? třeba po přepnutí napálit hned ful výkon nebo jak to udělat co nejlíp pro kytku
Jo takhle,no ja osobně bych tam přeba palil vic v rustu na ten prostor se mneto zda malo 260 kolem 400w proč to neviužim když nato maš wataž a prostor ,ale je to jenmuj objektyvni názor ,hlavne at se daři a nic nepokazi čus
Tak logicky čim vetči vykon jim budeš palit tak lepši výsledek vynoszaleži jestli ti jde o spotřebu ale to by nedavalo smysl když jsis koupil takovy svetlo taky bych to pustil naplno po přepnuti tak se to dela normalně nechci ti kazat nevim jak to maš cely v planu.
mě třeba zajímá jestli ovlivním průběh květu pozitině když budu od přepnutí den co den pomalu přidávat na intezitě a až třeba od třetího týdne dát pak plný výkon. nebo jestli podle světla na začátku kytka vypočíta kolik ho má a podle toho se zařídí
tak hlínu asi na canně nepojedu ..
tady v gs ji nemá skladem borec.. přes net sem chtěl objednat ale ted zjištuju že nemám dostatek financí takže zatím pojedeme na jungleindabox
tzn na 8 litrů vody sem použil
15ml A
10ml M
5 ml B
ec sem tomu neměřil jedu podle tabulky...
do hydra se pak dávkovaní dělí /2
nezapomenout...
dnes v hydru
ec 0,6
ph 5,4
trošku to lítá ale zatím v pohodě klesá hladina a rockwool taky mění ph vody když se nepufruje.. každopádně vše cajk kořínky jedou jak zběsilé přemejšlím jak to vymyslím v celý džungli toto bude prdel ten střed musí být hydro protože tam pod vedem a oklo ty 4 qbčka budou lahoda... spíš co těch 5 malých prcíků ... zatím je držím všechny
mám tady ještě docela hodně hnojiv od advanced nutrients tak uvažuju že bych je použil ale jsou asi dva roky staré v pokojové teplotě a ve tmě..
jedná se o connoiserum grow i bloom vždy A a B složky a nějaký additiva ale i tak bych musel dokoupit určitě chci toto kolo zkusit calmag xtra protže ledky prej dobrý dokrmovat
nevím co myslíte budou ještě ty hnoje použitelný ?
Today
Nft
Z ec 0.5 > 0.9
Ph 5.6
Některé lístky nemocné ale to už od kloníků časem půjdou preč nestríhám
Hlína zatím mokrá od první zálivky s hnojema a vypadají fresh
Nechávám zatím napokoji všecko v hlíně krásné
Teploty v boxu 26-28
Voda 22-24
Vše vypadá cajk hezky to roste a sem spokojený
Jen ty kloníky by mohli být lepší
Sorry ale tak trošku si nemůžu pomoct , proč jedeš do kupy NFT a hlínu ? Nebylo by jim lépe každé zvlášť NFT tam kde bylo ve skříni a hlína v boxu ? Je úplně jasné že ty v té hlíně je nemají šanci dohnat ... Za mně je to teda nesmysl jet dva systémy v jednom stanu
Mjaro ja vim je to jen z těch okolností okolo kdyby se matkař ozval jak měl seminka by neklíčily a neboj mám plán a ten bude uvidíš budeš pyšný jak sem to zvládl