Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A = g13 haze... B = og kush... predem se omlouvam za delsi nepritomnost... a zpet k suseni... vazim si vsech nazoru a poznatku diky... takze zapnuty vetrak spatne ? Ufo spatne ? Jak to ted spravne je ? Chut je celkem v pohode vzdy je co zlepsovat ale zadna slama to neni.. og kush hlina a g13 takovy prijemny ovoce.. ale stim hermacem sem to teda posral... sou tam seminka.. ne v hojnem poctu ale sou... a kdyz se mi tu sesla takova banda mam jeste jeden doplnujici dotaz..flushuje se kdyz sem pouziv pouze bio hnojova ? Konkretne biobizz.. ja flushoval 14 dni a falt to neskrabe kour jemnej ale zajimal by me nazor.. jestli by chut byla vyraznejsi nebo ne.. diky vsem za prispevky a tesim se na dalsi nazory... ✌
Zdravím.
Doufám že mě neukamenujete, když dám dotaz zde.
Nenašel jsem vhodné vlákno a nové zakládat nechci. Snad mi zde někdo odpoví.
A teď k dotazu.
Kamarádovi se v indoor objevilo v palicích pár semínek,ne moc.
Když je zaseji: co z toho bude s největší pravděpodobností?
Má to cenu nebo to mám vyhodit?
Díky předem za odpověď a ještě jednou se omlouvám, že to píšu sem.