Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli si ještě HPS neměl tak je to těžký, já mám sice 250w ale oproti CFL je to nehorázná palba.. mě to moji 50x80 skříň vytobí bez velkýho odtahu a ofuku klidně na 40 stupňů během hodiny nehledě na to že se vším na max mám lampu 30cm od vrcholů, což ty si rozhodně dovolit nemůžeš v tom pc boxu. Kup si 150w, udělej si nějakou otrochu větší skříň a jeď tam vždycky jen jednu kytičku, vystačí ti to na tvojí spotřebu akorát, ušetříš za elektřinu a kytička ti poděkuje
K tomu hnojivu já bych dal jen na ten alga bloom, já používám v zálivce 5ml na 1l každej druhej den, jak kytky začnou trochu strádat na vodě tak to zaliju.
Väčšia skriňa nepripadá do úvahy a koniec koncov ja som spokojný aj s tým CFL. Myslel som že to s tou teplotou nebude až také dramatické . Každopádne ďakujem :-) Rátal som aj spotrebu energie a za mesiac mi to vychádza cca 10 eur aj s chladením pri svietení 12/12 čo nie je až také zdrvujúce :-) Skôr má trápi to že CFL časom stráca na účinnosti a predpokladám že ešte 1-2 kola a bude treba novú :-( aspoň také informácie som tu zachytil .
Pítr90: Dakujem za info vsak uvidim ako dlho vydrzi zatial facha od septembra minuleho roka s dvojmesacnou prestavkou. Jj to HPS som uz pustil z hlavy. Skor ked tak by som riesil nejaky homemade led panel
Čus,být tebou,vykašlu se na PC box. Jestli nemáš velkou spotřebu materiálu,tak by ti měl vyhovovat boxík všh 60x30x30. Dej do něj větráčky z PC boxu,kup k tomu 70w hps a za kolo 30g uděláš bude to jen za cenu odřezku,spojovacích L dílků,pár vrutů a samozřejmě světla.
Ja mám veľký box ale tam pestovať nejdem pretože mi stačí toľko čo si vypestujem v Pc boxe keďže nedilujem a hlavne mám to stealh takže sa nebojím prijmat návštevy :-)
Vsak proto ti navrhuju alternativu v podobe boxiku 60x30x30 neni to o moc vetsi nez PC box,ale rozhodne to je lepsi. A muze to vypadat i celkem hezky. Kdyz jsem ja neumetel udelal takovy(taky velikost 60x30x30),tak ty urcite zvladnes jeste lepsi a 30g na 3 mesice mi pripada pro obcasneho hulice jako idealni mnozstvi.
Máš to pekne ale keby som chcel ako hovorím boxik mám lenže nechcem a takto sa mi to páči viac bývam v byte čiže keď pestovať nechcem hodim box do skrine a vybavené a nikde mi nebude zavadziať skriňa Ja miniem tak 1g za týždeň takže mne by stačila aj polovica z toho čo píšeš