Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky.
Co se týče GSC, tak je to opravdu notoricky málo výnosná odrůda. Nicméně je krásná a ta kvalita rozhodně vynahradí výnos. Záleží odkud máš semena, zda má banka origo klon atd. Nicméně 11 týdnů mi nějak nesedí. Klon je hotovej od 63. - 70. dne.
Jinak jsem tu měl dotaz na terpeny. Nejsem v popisu vůně moc dobrej
Pure Kush a Face-Off OG jsou docela podobný, jen PK smrad je silnější. Oboje je to klasická OG vůně, u PK asi víc do limetky než do citronu jako u Face-Off, jinak společný maj borovici a tu klasickou OG zatuchlinu, kterou amíci popisujou jako gas (benzín), což mi uplně nesedí. Každopádně je to nej vůně cannabisu co znám a intenzita je taky přehnaná.
GSC moc nedokážu popsat, je to hodně specifická vůně, možná MALIČKO nasládlá, hodně komplexní a intenzivní. Něco mezi OG a koláčem vytaženym z trouby
Tady jsou fota z 49. dne
GSC
Face-Off OG
Face -Off OG
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Díky!
No ted se mi to focení moc nepovedlo, nějak jsem nestíhal, takže tentokrát trochu chudší fota.
Teda nepovedlo se mi toho víc. V 56. dnu jsem si chtěl štípnout malou paličku z PK na ochutnávku. Já blbec to dělal ve spěchu a omylem jsem ustříhnul jeden z centrálů. No co naplat.
Fota vše okolo 56. dnu
GSC
Pure Kush
Pure Kush
Pure Kush
Pure Kush
Tož jak, sklizíno? Foto sušiny a smoke report nebo se to nestalo!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ano ano, úspěšně sklizeno. Jen jsem se k těm fotkám nemohl nějak dokopat...
Smoke report a fota sušiny budou až za čas, sušim pomalu v chladu a pak to musí alespon na tejden dva do sklenice než bude smoke report objektivní.
Zatim jsme zkoušel jen Pure Kush "záštipek" z 56. dne a je to až nechutně silný, stačí 1/3 ostatního co jsem zvyklej kouřit a to nekouřim uplně slabý věci . Nicméně trpasličý brčko je naprosto skvělý.
Tady je kosa Girl Scout Cookies Forum cut. Seknuto v 63. dnu. Klasicky výnos je minimalistickej, ale to je notoricky známá věc. Nicméně vůně je hodně sexy, komplexní směs OG Kushe a sladkýho ovocnýho koláče cca.
Vše
GSC
GSC
GSC
Doma na wifi přidám fota, tady nemožno.
Tady další fota z kosy Face-Off OG. Seknul jsem ho v 66. dnu.
Celkově jsem s nim hodně spokojen, vůně klasická, hodně silná OG Kush - borovice/citron/"benzín"/zatuchlina.
všichni koukaj v první řadě na váhu až pak na zbytek, ale ať si říká kdo chce co chce... tohle je BEST ikdyby na váze bylo prd Ty fotky jsou až kouzelný a nepochybuju o tom, že si kouříš to nejlepší v republice
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Mnohokrát děkuji za slova chvály
Nakonec to ani s tou váhou neni tak špatný. Normálně nevážim - nezajmá mě to, ale co bych pro vás neudělal . Čísla pak hodim spolu s fotkama sušiny.
Tady ale už zlatý hřeb, phenotyp držený po dvacet let, king of the kings, PURE KUSH aka ghost1 PK, PKG, SoCal PK.
Dprdl ja se sem po tisici podivam na forum a ty tu jedes thread? A este techto silenosti? :-D pecka, verim, ze vsichni po zasluze slintaj! OG je proste top! Jinak doufam, ze ti neco zbyde na degustaci!:-D