Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, na téměř všechno lezoucí sající 😉 funguje Vermitec. Je to sice chemka, ale účinná. V 25. dnu květu by měl být ještě čas, aby se to z kytky do sklizně ztratilo
Má to nějakou ochranou lhůtu, ne? Jako přemýšlel bych, jestli na to stříkat 14dní nějakou rádoby přírodní ochranu a nemít jistotu a možná si zadupat pěst/výnos, nebo to dvakrát za dva dny stříknout chemií a vědět, že mám ještě víc jak měsíc čas, během kterého se to má dávno ztratit??
Uplně upřímně - v životě už mockrát jsem zkoušel biologickou obranu a jediné co fungovalo byl Gnatt Off - ale ten prý EU už zakázala. A dravé roztoče.
Zbytek jako biooil, různé namíchané tabákové výluhy, česnek já nevím co všechno a výsledek žádný. Pak mi ruply nervy a Omite 30w a poprdeli - napoprvé hotovo.
Radši chemku a pořádně to na konci propláchnout třeba o 14 dnů délé ať máš jistotu než sežrané rostliny - někdy to jde rychle a tomu věř ...
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Presne tak ! Biool, vyluhy podle Kvakose me nefunguvaly
Za me , Jedine drave roztoce bez chemie.
Ale to se muzes rozmyslit sam, ale pokud vemes chemii pak nemusis jet vubec organiku. Vis tys to nechal dojit moc daleko.
Mel si reagovat na ty kurvy mnohem driv.
Mozna ze v tomhle pripade maji kluci pravdu uz ti dravci monza nezabraly kdyz uz jsou takovehle a je jich tam tak moc. Proto se musi reagovat ihned.
Ja mám dobré zkušenosti s dravcemi.Kdysi jsem taky stříkal chemkou,ale jakmile se objevily v Brně dravci,tak jsem vyzkoušel a vše bylo zlikvidováno.Rozhodni se ty co je pro tebe lepší.Já jen ,že jsi psal něco o léčbě pro přítelkyni.Počítej,že budeš muset udělat min dva postřiky.
Kluci jasny vim ze je picovina strikat v kvetu chemii, ale.myslim ze nemam jinou moznost. Zajit jsem to nechal daleko nevedomky. Ten vyluh z tabaku vypadal ze funguje a jak.jsem psal @ Madi broucky jsem cekoval a fakt nic nenasel..... No jo no.... Jsem rozhodnuty Vermitec a pojedu to o tyden dele plus nove pro me i poprve proplach, ktery jsem nedelal. Koncim s klonama to je jisty. Dekuji Vam vsem za rady a vecer snad uz konecne ceknete rosin thread kde dam fotky. Dnes pro nej jedu..... Apson neco positivniho
@Pitr90 hele ten postrik tim Vermitecem asi 2 x co? Dost debilnie se to davkuje.... Daval jsem 1ml / litr melo by to byt asi spis.trosku mene ale nemam odmerku mensi nez 1ml. V kazdem.pripade dnes dam druhy postrik nechal jsem mezitim 2 dny. Po prvnim jsem ty srace jeste nekde videl.