Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Žravka, hulihlad, munchies... Ani po letech mě neopouští a pro mě zcela zásadní a neodmyslitelná featura hulení.
Někdy se odpálím jenom proto, že si nakoupím tašky jídla a všechno to chci uvařit a ochutnat. Steaky, saláty, burgery, žebra, chipsy, pizzy, dortíky, med, sýry, šunky, kváskové chleby, pivka, vína, zmrzlina, hostina... Vaříme, pečeme, smažíme, vyrábíme, experimentujeme.
Miluju to, vždycky si vzpomenu na munchies v half baked. https://www.youtube.com/watch?v=CPvH1vSYXCg
Jojo klasicky hulihlad, na pocatcich jsem byl schopen do sebe nafutrovat kvanta, postupem casu tohle uplne odpadlo a ted maximalne dostanu na neco chit ale ne na 30 veci naraz jako driv 😀
Nejhorší je, že já třeba ani nevim kdy mám dost a jsem najezený to je pak nejhorší, člověk se přežere a pak ho jen bolí břicho hlavně když je doma dostatek nachos a popcornu
já když začínal s hulením tak jsem měl takový stavy že sem jedl dokud mi nebylo blbě a pak sem usnul...no časem a asi tolerancí na THC jsem se dostal na level kdy mi jidlo ani tak po hulení nechutná a spíš se najím vždycky před brčkem
Tolerancia sem, tolerancia tam - ja by som furt žral! :-) Nie všetky modely tú žravosť podporujú. Ráno , keď si dávam vačšinou tobolku s čistým CBD modelom v kokose, tak tam sa mi to tak markantné nejaví