Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hale mám dva stany se 400W,takže není moc o čem přemýšlet. První stan jsem sefnul od kamose a když jsem měl jedno,tak už jsem k tomu chtěl max další 400w. Mám na hovno prostor doma. Úplně do budoucna přemýšlím nad dvěma ledkama do mega stanu s hydrem,ale to je takovej sen zatím takže tak
Ser na Béma, Topola, Špidlu a Zemana
zpívej dokola se mnou ganja marihuana
papírky bonga, do toho tráva
ubal to s náma, zduň to, dej si páva.
32. Den květu
Tak tu mám po týdnu par fotek.
Žádný zásadní změny,ale hlavně žádný problémy a deficity,jede to jak má a to je po těch 2 kolech plnejch shitu kurva dobra zprava
Hnojky podle tabulek,teplota v parádě..
Pomaloucku se to začíná nafukovat,konečně
Nechť vám to roste!
Což synchroně znám,ale co znamená to “budem sklizem” bůhví,to pico google pise eror404 😃😃
Z těch fotek to tak vypadá,ale je to v lati. Mě ten foun fotí jak mikrovlnka..
sklizet vole,pouzij svuj mozek luku......ne dostal jsi me...ta klavesni moc slozita byt.....
vyfot to z vodorovna,napust vanu at to mas v rovine,vis jak....
btw:v praci si v mikrovlnce susim ponozky.......pohoda...
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
36. Den květu
Už by to mohlo začít trochu bobtnat.
Jinak žádný deficity,žádný vetřelci posrany a s teplotou taky pohoda,vlastně je to kurva nějaký podezřele moc v klidu.. buď chytne barák,nebo na to spadne strop
Ať vám to valí!