Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nooo čoveče vypadá to na špatné ph.. To se projevuje tuším na spodních listech jako první... A nemaj Málo dusíku, jsou nějaký světlý, možná to souvisí s tím špatným ph... Ze ho nedokážou vstřebat
S plagronem zkušenosti nemám ale dneska by snad už Všechny hnojiva měli snižovat ph já mám advanced nutrients a ty dost sráží ph ale stejně musím přidávat kyselinu, ajo vlastně ty píšeš že na růst nehnojis tím pádem tam lejes ph třeba 7,5...ja mám z kohoutku skoro 8 nějakých 7,8 to je hodně aspoň na 6 5 do hlíny by mělo bejt tuším
Já teď koupil 5 litru balene vody...z kohoutku jsem tam přímo nelil vůbec vždy jsem to prevaril a nechal odstat...pokud říkáš ze vysoké ph mám ještě i hnojivo na růst té samé značky akorát jsem ho nedával ať to neprehnojim kvůli půdě...ale mužů ho dat klidně trosku do té 5l balene vody...
Stačí když napustis z kohoutku akorát ji musíš nechat 24hodin aspoň odstat aby vyprchal chlor... U balené vody si netroufnu odhadnout ph.... Ph metr je základ EC už tak moc nepotřebuješ když jedeš podle tabulek
No jak myslíš taky jsem kupoval tady ale brzo se vysrali a to jsem je i udržoval v roztoku a čistil, nehledě na to že aby za něco aspoň stal tak dáš 1500 a nová sonda stojí jak novej stroj
Tak ze dnes je 23 den...bohužel až dneska jsem konečně dojel do ČR a mužů se o kytky starat nonstop a ne jen víkendy...nakoupil jsem kolinka (dělal jsem to poprvé vím ze to není ok a taky vím ze to je pozdě ale snad to bude stačit ) až teď jsem koupil ph metr tak ze jsem do nich daval ph...raději nebudu psát proto ta barva ale už ho mám na 5,8 tak hned dostaly vodu přemýšlím kdy přepnout ať se vlezou do toho stanu nevím jak moc vyletí