Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Slusna prace Deu jen co je pravda, pekny klady no co k tomu psat vic....
Jo zajimal by me vynos, a kolik kytek bylo pod tim 6K dohromady?
Karmo positivo.
T.
Vaaaaauuuuuu tak to je brutus ... nemám co bych dodal jiného, vše už předemnou napsali kolegové growmani...jednoznačněěěě K++++++++++++++ uff , ty kořeny - stoho asi dnes neusnu
není co dodat. je to verry good.... začínám taky s bublerem. možná nejen já ale všichni by asi ocenily podrobnosti. zvláště hnojivo kolik čeho a jak. A taky jak dloho ti to celé trvalo??? Od zasazení až po sklizen. zajímá mě jestli je hydroponicky možné sklidit za 3 měsíce??? No prostě jak to celé probíhalo. teda jestli to není TOP SECRET????
nove matky mas ted po svejch F2 nebo jeste starej pakl pac myslim ze Steve breedarinu prenechal mladsim v SOL myslim Kootenay...a nevim jestli jeste ve svem novem seeds listu ma trojkovej sladkej zub...jinak SOL ma paradni veci ted selekim DONKA a az doselktim tak pude OGK x BS 2,2 jinak to pheno grepu ze 07 vypada velmi hezky..
Původní příspěvek od CrTekk nove matky mas ted po svejch F2 nebo jeste starej pakl pac myslim ze Steve breedarinu prenechal mladsim v SOL myslim Kootenay...a nevim jestli jeste ve svem novem seeds listu ma trojkovej sladkej zub...jinak SOL ma paradni veci ted selekim DONKA a az doselktim tak pude OGK x BS 2,2 jinak to pheno grepu ze 07 vypada velmi hezky..
..hehe no mel sem tu kliku ze jsem sehnal posledni baleni ST3 , jinak mam i "starou" matku , chci to porovnat jestli se to bude nejak lišit , jinak SOL myslim uz nemaj ST3 v nabidce , jo ted sem koukal "OUT OF STOCK ..DO NOT ORDER" , cau Hlava