Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ohladom toho svetla, tiež idem o mesiac po LED a zaujimalo by ma ci mate niekto skusenosti s tymto : v jednom nemeckom videu som videl ako mal typek Led hore + 4 led pasy dole, co znamena že na každej strane stanu mal jeden... Vraj je to riešenie problému väčšiny growerow kedy rastlina nedostava dostatok svetla do spodnej časti a preto su aj vo finale slabšie Výsledky v spodnych častiach rastlin.. Otazka je máte to niekto tak? funguje to? V inom videu som zase videl ako po zhasnuti lampy svietil este cca pol hodinu jeden slabší led pás ktorý udajne simuluje zapad slnka co vraj tiež prospieva rastlinam.. co si otom myslite?
a) Nikdy som to nevidel ani nepocul o pouziti postrannych led pasov pri growe.
b) po zhasnuti mozu byt zapnute far red svetla, odporucam google a precitat si, nie som odbornik a aktualne som nevyspaný tak nemôžem ti poskytnúť podrobnejšie informácie
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Původní příspěvek od fikus37 Světlo je pecka a i zbytek věcí je dobře. Prima Klima je jednička na trhu a co znám kluky, tak mají všichni prima klimu. Akorát ta verze ctrl je hodně hlučná v menší rychlosti, ale to vyřešili, že prima klimu jde koupit i s EC motorem. Ty budeš mít asi dvou rychlostní, takže ta není tak hlučná.
Ještě se zeptám, kombinace tý primaklimy s tim pacháčem je v pohodě na ten rozměr stanu?))
Myslim ze ti to plne postaci, nakolko nemas hps nemusis mat az tak vykonny odtah. V tom su Ledky super. Podla mna mas dobry setup, uz sa len na to vrhnut
Piko je cesta.
Pokial ten filter maa novy, nemusis sa nicoho bat. Pokial je uz pouzivany, zvaz kupu noveho. Ja po dvoch kolach menim.
Piko je cesta.
Ta kombinace je dobrá. Nic nepůjde cítit. Jen nezapojuj filtr moc brzo. Stačí když ho nasadis ve 3 týdnu květu. Vlhkost neprospívá aktivnímu uhlí a pokud ho nebudeš provozovat ve velké vlhkosti, tak ti vydrží i 5 kol.
Zdar, nevím, asi mám zázračné podmínky, ale filtr jsem kupoval vloni v prosinci a je v boxu do teď a to jede nonstop v "květovém" boxu, tzn. vždy na cca 40 dní z 60ti 😉 5té kolo
A nic cítit není 😉
Pitr,před x lety jsem kupoval filtr (nevím už jakou značku),ale po jednom kole 90 dní jsem musel vyměnit uhlí.Mám velkou vlhkost 90% a uhlí bylo slepené a ventilátor jsem málem odpálil.Vůbec to netahalo.
Původní příspěvek od Musicos Franto a zalejvat budeš ručně ? Já si koupil Auto zavlažovací systém Blumat, a je to teda úplná paráda, doporučuji všem, za pár peněz hodně muziky
Ručně ale zrovna včera sem přemýšlel nad automatickým systémem)) kouknu na to
Mrkni na to, já jezdím občas na pár dní na chatu na ryby, takhle můžu úplně bez starostí odjet a vím že o kvítí je dobře postaráno funguje to na bázi keramických čidel, žádná elektřina, nic nepotřebuješ
Vzduchovaci motorek do akvária za 200 Kč a máš vystaráno psal jsem Plagronu, terra hnojiva vydrží 4 dny ve vodě úplně bez problémů, s alga to je horší, chce to minerální hnojiva, ne organické...