Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máme tu farebnú jeseň . Musel som naordinovať barličky. Topy sa držia jakžtakž, všetko ostatné sa ťahá k zemi. Gravitácia, sviňa jedna . Tvrdosť neskutočná, už sa neviem dočkať výsledku. Cez víkend kosa.
Kolegovia, máme tu posledné obrázky kvetiniek pred kosením. Fotky myslím hovoria za všetko. Pest neprebiehal celkom podľa predstáv, nedostali moju plnú pozornosť. Dva týždne sa o ne staral "brigádnik", nemal som ich vtedy v dosahu. Podpísalo sa to na nerovnomernej stavbe a výžive rastlín. Nechal som ich bez zásahu, bez odstraňovania spodkov a zástrihu. Teda "na centrály". Je to moje prvé dokončené kolo pod LEd v ktorom som chcel vidieť centrály a hĺbku dosahu svetla na spodnejšie vetvy. Už aby bolo pokosené, usušené.... Výnos odhadnúť neviem, ale všetko nad 350g bude stupňovať moju spokojnosť (sem zahŕňam výber toho najlepšieho, ostatný materiál pôjde do mrazáka na spracovanie nie ohňom ).
Pokosené. Práve "dojiždejí" v papierovej taške. Skoro som zabudol na zaužívaný zvyk ktorým je tipovačka. Ak má niekto chuť nech sa páči, odmenou mu bude Ká plus a jeho nick vytesaný v poslenom príspevku odo mňa v tomto vlákne po vyhlásení víťaza . Môj odhad na konečnú gramáž je, že som spokojný a kolečko nieje prepadák nakoľko nemalo moju plnú pozornosť.
V příspěvku číslo 19 píšeš ze pokud bude 350 a více ze se bude stupnovat tvoje spokojenost a v posledním postu píšeš ze jsi spokojený takže můj tip je 500 🤙👍👌
Houuuu, prrr kolegovia. Nejdu mi pridať fotky cez mobil, večer doplním. Napoviem jemne nech sa to tu neutrhne. Mal som tam 12ks bez zásahu a zástrihu. Beriem do gramáže len topy a vrchné partie spodných vetiev. Ostatný matroš putoval do mrazaka. V tomto kole musím teda na gramáž 499 plus zabudnúť. Kľudne svoje tipy upravte nech je to tesnejsie. Ďalší pest bude vo vyšších číslach, už prebieha jeho začiatok .
Foto: Obsah igelitky v mrazáku nezahrnutý do výslednej gramáže