Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to ti držím palce, já jsem se na podobným prostoru s barevným LED světlem o příkonu asi 145W za tři roky dostal na 120g. Ale jak je uvedeno výš, není to jen o světle, tak jsem zvědavej. Ať to roste!
Tam si mackne navic kvetovej booster az pride cas (asi jako kdyz hodis vyssi wattaz na digitalnim balastu)
me zarazi uz ten styl komunikace, tady sou samy vybojkari... staci zapnout hps udela vsechno sama... ne nejsou a ne nestaci
sou tu i ledkari a dari se jim paradne. Ale sou ledky a ledky... je toho tady o tom dost, ale stejne se pokazdy najde nekdo, kdo se necha zblbnout a jde hlavou proti zdi. Nic proti...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Však jo. Rádi uvidíme co ukáže. Jen zarazí asi každého, jak může byt nekdo tak naivní..co ho k tomu vede že má takové názory? Dit kazdy, kdo si neco pročte a uz o pěstování neco ví, tak nemůže být tak naivní. Samozřejmě je to můj názor a držím palce at z toho dostaneš co nejvíc ;-)
Lidi jsou různí a teď uvažujte pokud nastane situace:
klučina chce vydělat nějaké to Euro a objedná levné panely s Číny(samo že když toho vezmeš hodně tak ti dají super cenu),někoho nachytá a ejhle teď zjistí,že šlápl vedle a ty světla stojí za vyliž řiť.
Tak si řekne "co teď?Tady mi leží 20 tis euro a nikdo to nechce,tak musím ukázat,že se všichni pletou a že ty světla jsou dobré"
A jsme u jádra problému.A to,že konopí je u nás nelegální, tudiž nikdo nebude vykřikovat ,že ty světla jsou opravdu špatné.
Udělám na největším Českým a Slovenským webu o pěstování konopí reklamu a to tím,že pojedu sodu 250W a jakmile budu fotit,tak tam prdnu "ten parádní panel s Číny"
Tento článek není myšlen na někoho konkretního ,ale pokud kluci co pod tímto světlem jeli(jsem jeden s nich a 4 kola jsem věřil že to musí být chyba ve mě,protože prodejce mi řekl,že to nahradí 600W HPS 2x300w mars hydro real 2x154W),tak vím na 99%,že takové palice pod tímto světlem mít nikdy nemůžeš.
Co s toho plyne ať si každý udělá obrázek.
To co tu pises Fikusy jsou nepodlozena fakta a z mého pohledu se zde již všichni vyjádřili ohledně Marsu a jim podobným svetlum. Je zbytecne zde stále a dokola Browsera napadat, pokud udělá 200+g, rad se mu zde omluvim, to jestli je pěst po celou dobu pod Marsem či ne nezjistime a já nemám důvod nevěřit, to už je na lidech jestli chtějí obdiv i za cenu podvodu.
Stejně tak bych mohl napadat tvůj poslední pěst a zrovna ty jsi ten, který díky svým předešlým komentářům bys mohl byt napadán za nepravdu.
Zdrzte se prosím kritických komentu a nechte Browsera pracovat a přesvědčit nás o tom, ze se mylime.
L1st3r, pokud umíš číst, tak jsem tam psal, že to nemyslím na nikoho konkrétního. Nic jsem nenapsal na Browser a ani nikoho konkrétního, tak co se ohanis o mém pěstu?
A kritických komentu se zdržovat nehodlám. Je tady pár podvodníků co si honí triko a píšou lež. Proti takovým vždy budu psát negativní komenty.
A proto mě tady někteří lháři nemají rádi, dávají mi negativní karmy a vyhrožují.
Ja je mám u zadku a budu dál pronásledovat lež!!!
To je vše a víc se k tomu vyjadřovat nebudu.
Browser, jed klidně dal, já už se tady ve tvém vlakne vyjadřovat nebudu.
Fikus: jsem rad, ze jsi pochopil, ze o tvé teorie nikdo nestojí, přestaň si hrát na pana spravedlivyho a ukaz to sestikilo, ktery svet neviděl a kterým jsi dosvecoval ty svoje kytky .
Samozřejmě to myslím z prdele a omlouvam se za zasirani vlákna, tot můj poslední příspěvek mimo téma. GL