Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ok kluci, ukecali jste mě, když chci chuť, vemu hlínu lightmix a biocannu. Doufám, že se to moc nepodepíše na výnosu...
Piskor1 : To sice ano, ale já mám stejnou zkušenost s AH, několik různých modelů, ale prakticky totožná (hnusná) chuť a občas zaškrábalo..
maksix: Obecně Plagron je jedno z nejhůř hodnocených hnojiv ( i když si ho tady pár příspěvků zpět jeden týpek chválil ) a opět se obecně nedoporučuje míchat hnojiva vícero značek. Pochopil bych použít třeba enzymy od jiné značky nebo pak flush, ale základní hnojiva bych nemíchal, je to z logickýho hlediska hloupost.
Čest jen se chci zeptat jen tak ze zvědavosti zrovna jsem koukal na krystalon gold a ten ma NPK
Snad 19-6-20 tak by mě zajímalo zda by to kytkam vadilo páč mi to přijde docela hodně 😁
maksix : Osobne bych krystalonem hnojil jen venku. Ma to pomerne dost velkej negativni vliv na chut, i kdyz budes delat dlouho pruplach Kazdopadne jsem tim hnojil venku a kytky byly vitalni a peknej vynos (skoro cely den ale mely slunicko z jizni strany )
Čest growáci, přicházím z další otázkou,kterou bych měl rád zodpovězenou,než něco koupim. Box už bude za chvilku hotovej a tak se začínám poohlížet po hlíně (myslím že dám lightmix),ale hlavně po hnojkách a u těch už nevím. Přemýšlel jsem o biobizz,ale nejak to neřeším protože vůbec netuším.Přece jen venku stačil trus Potřeboval bych poradit jaký koupit množství na 6-8 11l květináču,jestli to jde trochu standartizovat. Nepotřebuju úplně přesně,ale abych nekoupil 1lgrow a 1lbloom a obojí mi za chvilku nedošlo.Doufám,že se neptám,jak mentál Díky za kloudnou odpověd.
Dá. Ešte lepšie je cocos vylepšiť trichodermou, wermikompostom, perlitom a tak to zalievať BB. Ten cocos, trichodermu, perlit a wermikompost je vhodné pripraviť pár týždnov dopredu, nech tam "nabehnú" mikrooragnizmi. Môžeš BB kombinovať rovno aj s BB lightmixom a nemusíš nič riešiť