Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto je pouze můj názor a někdo s nim nebude úplně souhlasit, ale osobně pokud pojedu půdní mix, je vhodné využít ideální prostředí pro organická hnojiva, která podpoří půdní život a dodají me ten nejkvalitnější materiál i za cenu nižšího výnosu. Kokos je někde na puli cesty, kde je možné využít jak bio tak i minerální hnojiva, osobně bych šel ale do minerálů či biomineralu ( JidB). Co se hydra týče, nesnažil bych se o nějaké experimenty a volil bych mineral, u ktereho nehrozí při dodržení správných podmínek kažení roztoku ( provzdušnění a teplota) po dlouhou dobu. Co se hnojiv týče, tak co procitam různá vlákna tak mezi top v oranice jsou hnojiva canna, já používám biobizz a spokojenost, biomineral se me osvědčily JidB i když jsem se vždy potýkal s deficitama Ca, ale na výsledek to nemělo nijak vaznej vliv a co se týče mineralu tak hodně vychvalovany jsou od Metropu ( vyšší cena, ale vyšší koncentrace).
Fertileader Vital-954, tekuté hnojivo pro dobu růstu, používá se pro rozprašování roztoku na listy, má se dát na kytku 3% (7.5ml) na celou dobu růstu.
N-9% P-5% K-4% B-0,05% Cu-0.02% Fe- 0,02% Mn-0,1% Mo-0,01% Zn-0,05%
Dostal jsem tohle hnojivo jako dárek od známého. Řekl, že to je neprodejný vzorek v tomhle množství (250ml). Prodává se normáně v nejmenším dostupném množství 10L.
Chci se zeptat, zda mi někdo řekne, jestli je tohle hnojivo vhodné či ne. Pokud by měl někdo nějaké zkušenosti, tak sem s tím!
Dále se chci zeptat, zda má někdo zkušenosti s fóliovníkem. Typy, triky, rady -> NAPIŠ, budu jen rád
Maly bio - eko tip pre kukuricozrutov: vodu po uvareni kukurice nevylievajte, je v nej kopec dobrot pre vase kytky
(samozrejme voda nesmie byt osolena, sol sypte az na samotnu kukuricu po uvareni)
Samozrejme vyssie pisane plati aj pre ryzu a brambory, akurat tie asi nikto nevari bez soli.
Nový Člen
Karma uživatele SAIT47 - 0% Pěstitelská
[Ignorovat tohoto uživatele]
Příspěvek č. 31
Cabas kdyby mel nekdo zajem o hnojky- top max 10l 2500,bio bloom 10l 1000, canna terra vega 10l 600, canna 13/14 10l 1200 2x, vita max plus 4l 800 3ks 607056426 vice info po tel Most
zdravim, dojizdim zakladni radu AH grow,bloom,micro v substratu. nejsem uplne spokojen s chuti, tak jsem se rozhodl zkusit GH flora grow, bloom,micro. mam pridat event. ripen ( i kdyz je to PK jako bloom)? doporucili byste me z rady GH jeste neco? co se tyka pouziti vselijakych boosteru apod. jsem totiz pomerne skepticky. mam za to , ze nejdulezitejsi je genetika a pak kytky v kvetu moc netrapit( neprehnojit, netrapit suchem,spatnym Ph a pod). dik za odpovedi.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
V podstatě sis odpověděl sám. Pokud pojedeš Flora sérii, tak já dávám ještě ke konci Ripen. Pokud budeš mít deficit nějaké složky, tak stačí přidat o něco víc jedné se složky. Ripen se mi osvědčil. Vše dozrává najednou.
Ahojte. Prosím General Hydroponics Flora Nova series GROW+Bloom+Ripen (preplach florakleen, občas enzymi od plagronu). Pridali by ste ešte niečo či si uplne vystacia ? napr. PK 13-14 ? Booster nejaky ? Dík !
Leží mi doma ešte niekdajší phitamin terajší Vita Race tak to na to občas šplechnem .
Skusenost flora nova Grow - asi zatial najmenej stabilne hnojivo co som skusil. V priebehu dna mi skoci ph o 1.00. Mozem miesat kolko chcem pri zarabani roztoku aj tak na druhy den zvysene ph.
Nespokojnost
Ahoj. Zajimalo by me, jestli nekdo pouziva hnojiva Guanokalong v indooru. V podstate se da odjet kolo se 3 flaskami. Na out mam zpetnou vazbu, ale vetsinou se tady jede Biobizz a nebo BioCanna. Diky.
Původní příspěvek od GrowPlace Ahoj. Zajimalo by me, jestli nekdo pouziva hnojiva Guanokalong v indooru. V podstate se da odjet kolo se 3 flaskami. Na out mam zpetnou vazbu, ale vetsinou se tady jede Biobizz a nebo BioCanna. Diky.