Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď rozjíždím nějaký femky.GHS-super lemon haze a sensi seeds---jack herrer.tal si myslím že to bude taky loterie,i když vyjelo všechno a růst zatím v cajku.
Původní příspěvek od amnesiak81 Záleží co preferuješ.já třeba na výnos nejedu a jdu vyloženě po chuti a účinku.predloni jsem si z cannafestu přitáhl tři věci od karma genetická(Amíci)
Jsou to vsechno og hybridy a jsem maximálně spoko.
Určitě preferuji chuť a když toho není úplně málo tak též fajn.asi zkusím něco jiného, semínka v krasnejch siskach opravdu nepotrebuji.
Původní příspěvek od amnesiak81 Teď rozjíždím nějaký femky.GHS-super lemon haze a sensi seeds---jack herrer.tal si myslím že to bude taky loterie,i když vyjelo všechno a růst zatím v cajku.
To jsem měl taky, vše krásný pohoda radost ze které vzešlo zklamání.. A abych zvýšil úroveň boxu tak jsem investoval 3tis. Za adjust wing ať to pořádně sajnuje,říkáš si DP prověřená,léta preferovana seedbanka a toto. Věřím že.to je opravdu gen,přijde.mi že jsem pro optimalizaci klimatu.v.boxu udělal maximum
Měl jsem objednaný AF též od DP a predchvili jsem to stornoval. Musím dát něco dokupy něco vybrat, ať to neni prazdny
no jo no u dp je to hodně velkej posun smerem dolu.mam dobry zkušenosti např.s delicious seeds konkretne sugar black rose a marmalate fakt dobry jinak ted selektuji od sensi afghani a taky průser neni to prostě ono uz davno neplati ze stary banky sou ty nej.asi se zaměřim na ty male.docela se mi libily i next generation seeds z kanady.at to roste zdar
Ta teplota je jediná co mě napadlo, vykyv mezi tmou/dnem minimální ale když zatopim tak to vyleze.
Nevim jak to presne myslis, ale kdyz zapnes lampu ohreje se to dost. Je to potreba srovnat.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
No když jsem narazil ná Téma ohledně kvality od DP a přečetl jsem komplet všechno a vidím jaký je ohlas lidi co se s DP spalilo ;-(. To je sileny! Min. Kolo jsem myslel že jsem jen lama, že jsem něco zanedbal nebo podcenil a teď s Ww nemlich to samý,tak jsem se zeptal zkušenějších hráčů a jsem konečně nohama na zemi.je dost zvláštní že na 5semen je nabizej už dlouho 1+1free (u mazara a Ww který mi to oba udelaly)?Když mi samy psali že jim je to lito, ze poslední dobou registrujou,že DP je shit..je to smutný za ty peníze a že si kazej jméno.
Teď otázka do čeho Teda jít..dinafem,dna,Sweet..nechci se už spálit a zplakat nad tím že se zas budu starat o shit se semenama.
jako na špatnej pakl můžeš narazit u kohokoliv... je to spíš o náhodě. Jen u těch DP je těch náhod už nějak moc si myslim, takže bych neměl takový stresy s výběrem. Ikdyž po týhle zkušenosti chápu, že si kladeš takový otázky. Mě se u žádný jiný seedbanky nestalo že bych měl hermouše... z těch co si vyjmenoval bych se nebál žádný.
A to sem je měl za oblíbence dokud sem jel outy... Shaman, Durban Poison a Pamir Gold byly venku vždycky dobrý. Ale po tom co sem rosvítil na Orange Bud co byl jak sláma a mezi nima mutant + Power Plant co hermil, tak to už sem na ně koukal jinak. A brainstorm, takovej lacinější model... to byla loterie hotová už. Každá kytka uplně jiná.
Je to škoda. Ještě bych někdy rád zahulil TEN orange bud... místo slámy s velkym jménem.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik