Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
K tomu postřiku od Plagronu, tím nic nezkazis. Kdy dělat postřik je diskutabilní. Někdo tvrdí, že i když svítís tak můžeš stříkat, ale já jsem zastáncem postřiku ve tmě. Jak vypne lampa tak rozprašovač do ruky a stříkat..
K tomu čerpadlu - začni na půl a pak dej v květu plnou nálož. Ale je to jedno. Měl jsem menší čerpadlo a teď mám větší a výsledek byl stejný.
Ty fotky jak jsi dával jako první s problémy kytek. Podle mě tak na 90% špatný PH , měl jsem to taky když jsem jel první kolo v NFT... Stejná chyba jako ty --- špatný puff.
Místo RW jsem začel používat nějakou kostu z holandska. Vypadá to stejně jak RW akorát je ta vata taková hnědá/černá. A ty si puffrovat nemusí. Sehnal jsem to v Growmania .
1. Levá vana Moby Dick, Pravá vana, levá řada 4x Moby Dick, zbytek Jack Herer
2. Jack Herer
3. Jack Herer
4. levá řada 4x Moby Dick, zbytek Jack Herer
5. kořeny
Toto mi pripomina thread z outdoorovej galerie kedy siel frajer 49 automazarov v slnecnici. Nikto neveril, ze to moze dopadnut dobre a nakoniec nam kazdemu padla sanka . Ak ma niekto link, poslite PMko alebo to sem postnite, dik :-).
citace:
Původní příspěvek od V@ly příště bych určitě oloupal ty folie z velkejch kostek.. jinak se to zelení moc hezky