~G✧D~
Nový Člen
|
Test LED vs HPS |
Příspěvek č. 17 |
Tvůj dotaz mne přivádí k tomu, že název trýdu je vlastně dost zavádějící, poněvadž se ve výsledku nejedná o objektivní test kdo z koho, jelikož jsem rostliny později přehazoval mezi světly. V průběhu jsem se na nějaké soudcovství co je lepší vykašlal, protože jsem neviděl moc rozdíly. Pod LED byly po objevení problémů - pravděpodobně s kořenovým systémem - rostliny více vitální, proto jsem později slabší zkoušel dávat pod LED, jestli se nerozjedou... nerozjely, prostě když je problém, světlo ho nezachrání
Ty méně košatější rostli jsou sativy, které jsem záměrně dával od začátku hlavně pod LED, aby se tolik netahaly a byly kompaktnější (já tedy rozdíl v kompaktnosti příliš nepozoroval - první zkušenost s těmito genetikami byla čistě pod HPS). Naopak ty více košaté jsou více do indiky a bylo žádoucí, aby se tahaly, což je HPS schopno zprostředkovat.
Důležitá informace, ze začátku byly odrůdy i fenotypy různě promíchané pod jednotlivými zdroji světla, ale posléze, viz důvody v 1. odstavci, se toto začalo měnit. Nicméně po redukování počtu ks na finálních 18+1 (trpaslík) jsem je zase promíchal.
Je v tom bordel
|
~G✧D~
Naposledy upravil ~G✧D~ 09-03-2018 v 08:17 AM
|