Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cannapes nechapu???tak dnes 20 den květu jinak to vůbec nesmrdi tak pachač nepouživam ,trochu to začina paličkatet no uvidíme ale zatím nejak bez problemu,Takova otázka v nedeli mi dofrči hps 250 kvetovka mam ji tam šoupnut na tech cca 40dni myslite ze to udela ještě pokrok tak zatím pestu zdar
diky taky jsem si říkal že to bude ok ,jen jestli to nebude nějaky šok pro kytky když to vymnenim za hps ,kolik je ideal to držet nad vršky cm tu 250dik za radu
OK dik ,Pitr90 na ofuk mam stolni ventilator a odtah presny typ nevim ale je2rychlostni byl poživan na tu 25o tak by to mnelo byt cajk teplotu tet pod cfl mam přes den 24 večer kolem 30 az to prehodim na hps tak počitam ze to bude ješte vic
Hojte groveři,tak tu mame dnes21den květu a udalo se par zmněn snad k lepšímu pokroku.NA místo cfl jsem tam hodil 250hps ,držim to zatim40 cm od vršku postupne asi dam nižejcTak at to frčiiii čus
Ahoj, ja mám tiež 250w hps a mám ju 25cm od vrchov, ja ju bohužiaľ nemôžem dať nižšie, lebo mi už potom nestíha chladiť a vyskakuje mi teplota (vrchov) na 30. Na rast som mal 125w cfl dual, ale potom som sa rozhodol na kvet použiť hps, dobre mi chlapci poradili, lebo to rastie neporovnateľne lepšie. Drobná rada, keď fotíš kytky so zapnutou výbojkou, tak foť cez slnečné okuliare, nebude ti hádzať čiary
Držím palce k+
Ahoj,jo ta cfl je dobra na ten rust kdy to předběhne i hpsku ze startu jetu i nejaky test těchto svetel a cfl byla lepši cca o dva tydny v tom rustu ,jak se prěšlo na květ tak to je slabši daleko nebo tolik neprosviti .No steplotou to mam podobny vyleti to aj na 31 musim pořídit nejaky klipsnak ,mam to v jedny mistnosti kde aj spim tak odtah nevali nonstop moc huči .Jinak diky za radu ohledně foceni skusim tak at ti to roste .
Čusko,23 na květu a vypadato celkem slibně aspoň promně.white window ma ješte40 dni do sklizne ,tak uvidíme jaky bude mel by to byt vynosny model.S.a.d je o 14 dni pozadu ale jeto fast verze tak mozna to budu sklizet zhruba stejne .zatím s rostlinkama nemá problémy tak doufam ze to tak i zustane ,mejte se
zdarec ,tak tu mam nejaky foto z květu jeto 25den a jeto čim dal krasnějši ,jen mne trochu trapi spodni listy jsou cele žlute asi jsem to prepalil hnojivem zalivam obden asi 0,75lna kytku a čistou a další zálivka hnojiva asi budu muset ubrat nebo jeto možna ph ??upravuji to kyselku citronku na 5,5az 6