Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
me prijdou strasne maly,vytahni pak jednu ven a vyfot ji prosim z profilu.....
Moje rada nesouvisi se strukturou palic,ale z vynosem urcite, 280 g je silene malo,kolik tam tech kytek mas???
Můj názor je deficit prvků a nevyužitá plocha. Sám píšeš že využitou plochu máš přibližně 130x100 a podle žlutých a suchých listů v květináčích jim určitě i schází živiny. Zjisti ph na výtoku o podle toho uprav hodnotu zálivky.
A i ta malá výška určitě hraje svou roli.
Takže abych nějak toto téma uzavřel, když jsem ho začal. Dneska jsem vyměnil elektromagnetický předřadník za elektronický a dal i novou výbojku. A rozdíl je teda brutální, vidiitelný okem a to jako fakt dost. Kytky už jsou 45 dní na květu, takže už to na výnos asi nebude mít vliv, ale aspoň vím, že v dalším kole mám hledat chyby jinde.
Ahoj, hele tam jak máš teploměr, je vidět , že tomu nedáváš žádný růst, maj dle mýho oka sotva 30cm průměrně a teď už ti to moc nevyroste, takže pro příště si kyti nech taky vyrůst 18/6 , udělej si techniku pěstování (SCROG,SOG...) a pak jak zaplníš prostor tak přepni 12/12.