Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No každej z nich je asi jinak hladovej Nechám jim to taky asi jen teďka do neděle a pak začnu pomalu snižovat, chtěl bych se ve finále dostat na EC čistý vody, aby to byla delikatesa používáš Final solution? zbylo mi to půl flašky ještě z časů hlíny, tak přemejšlim jestli má smysl to tam lejt
To máš asi recht, nechal jsem se zlákat reklamou a mam doma hromadu serepetiček z předchozích kol, přitom ty JIDB + CalMag fungujou celkem dobře. Ale tak aspoň jsem si vyzkoušel že je lepší v tom nehledat vědu
Mam vzdycky rad tyhle experty, chce se nam jakoze pochlubit.
U posledni fotky nema byt napsano , vypadaj pekne, ma tam byt napsano, uz v polovine mesice bylo videt , za mi proste zdechly stredove kytky, ted s odstupem 14 dnu se to potvrdilo a stred mam uplne suchy. Vyfot koreny, tam to nude jasne. A velmi rad bych videl detail toho stredu, neni to tam uz plesnive podle barvy? Ono davat do Amazonu 16 kytek neni jen tak