Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vážně jsem zvědavý co ti pdo marsem vykvete... chtěl bych vidět to finále těch paliček než je zkosíš... jsou to světla na diskotéku .... ale fungujou sám mám doma Marshydro II 480 a používám ho na první období rostlinek.. ( Růst ) na květ užý používám cob led (vero29) a salámy solidní .. sleduju apřeju krásný pěst bez problémů až do konce
Dekuju, taky jsem hodne procital Tve prispekvky a na fotkach videl svetlo :-)
Jak jsem psal v uvodu.. V prvnim kole, kdy jsem poridil automaty, mix od Budha seeds,pos*al co mohl, staral se o ne jako o normalni, tak jsem sklidil 128g suchyho. Takze si myslim, ze to pod tim Marsem preci jen malinko poroste.. Uvidime, sam jsem zvedavej :-)
Ja bych , byt tebou koupil uplne obycejnou zvlhcovacku jakou mam ja kolem 1000kc.
Na zasobnik nejlepe 6 l.
Uz to ma za sebou 3 kola a cisti se to super, ptakticky bezudrzbovy, jen obcas do toho das kys.citronovou a odstranis kamen aby to parilo tak jak ma. Jsem s nm velice spokojen.
Omlouvám se za delší pauzu, byl jsem pracovně mimo a nebyl vůbec čas..
Takže co je nového.. Nový box je postaven, dnes na zkoušku zapojen, tak uvidíme jak se bude držet teplota
Holky ale začaly nějak zlobit.. Asi před dvěma dny, začaly hnědožloutnou spodní listy a trochu se kroutit.. Na prostředí se nic nezměnilo a zálivka byla pořád stejná - obyč voda. Včera jsem přidal trošku Plagronu Grow a některé holky se trošku vzchopily ale pořád žádná sláva...
Jen pro upresneni, je to hlina, ne kokos :-)
Jinak PH bych mel mit 6,2 ale s Ec nevim, mam nejaky obyc meric, ktery ukazuje dve hodnoty a jelikoz jsem to nepochopil, tak jsem ho nepouzival..
Zdarec, jen k te stavbě boxu. Chápu ze je to pozdě, ale 5cm vaty je zalostne malo a určité by byla na izolaci lepší OSB deska než sadros. Jak nastoupí mráz, mám obavy, ze tam budeš mít fest klendru. Sam mám box z OSB 18mm dvě vrstvy a mezi tím 10cm vaty, vytapim to průtahem z obytného prostoru a v mrazech, když nesvítí lampa je to hodně na hraně cca 16°C. Doporučil bych oblepit z venku box ještě třeba petkou polysem. Ke světlu se moc vyjadřovat nebudu, ale se 4kilem hpskou bys udělal asi víc parady a ještě by ti to vytapela. Jak mas vymyšlenou výměnu vzduchu?
je to zbytek light mixu od Plagronu, ok zvednu a na kolik tak?
L1st3r:
nakonec jsem ho udelal trosku jinak, chtel jsem to napsat k zitrejsim aktualnim fotkam :-)
sehnal jsem za pakatel laminatove desky 19mm a misto vaty pouzil 5cmm polys, jelikoz je konstrukce z lati 5x5cm,,tak aby neprecuhoval.. Pokud to nebude stacit, samozrejmne jeste nejakou vrstvu izolace pridam.. V boxu je umysteno topeni do skleniku 80w a pri zkousce v prazdnem zavrenem boxu, se teplota za pul hodiny zvedla o 5stupnu vic nez "venkovni", tak uvidim zitra, kolik tam bude :-)
Na vymenu vzduchu jsem zatim pouzil ventilatory ze stareho boxu.. Na privod ventilátor VKO 100 - 105m3/h, na odvod Ventilátor TT 125 - 280/220m3/h a dva cirkulacni ventilatory 15cm prumer...
Vim ze je to asi malo.. Na privod bych tedy dal ten, co mam ted na odvod a na odvod poridil o neco silnejsi..
Ono je celkom jedno ako to odizolujes,pretoze vzduchotechnika ti aj tak vsetko teplo vytiahne von.V pripade ze by si napojil odtah na termostat tak zase ta caka vysoka vlhkost a plesne.
Ahoj, snad nebude vadit, že jako první napíšu toto, ale myslím, že budeš řešit dost podobný problém, jako já Můj plán, jak získat v zimě i v létě správnou teplotu, je celkem prostý, chci propíchnout zeď, dát krytky a napojit alespon 150 pruměr. Mne jde o to, že ted bych chtěl teplej vzduch pouštět do chodby, kde je celkem chladno, řeším, že nechci ohřívat místnost, v Tvém případě by to bylo vhodné naopak, pokud bude problém s nízkou teplotou(hlavně v noci) při nasávání teplého vzduchu z místnosti dole by nemusel být problém v létě bych to chtěl prohodit a tímto způsobem čerpat studený vzduch z chodby Momentálně pracuji na stealth skříni, snad to dám do kupy, měla by vypadat, jako vestavěná skříň (malinko větší a atypická) už sem jednal s truhlářem a byla zde řeč o OSB, nevím přesně o jakém typu desek mluvil, ale vysvětlil sem mu, že tam bude vlhko a říkal, že je dobré použít desky s nejakou hydrofobní upravou!! Pro mne celkem zásadní informace...