Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
16 dni, pomalicku se začíná něco dít, před par dnama jsem oholil spodky,vcera jsem zalil ec 1.9 a mám tam par spálených špiček, zítra dam čistou vodu a pak trosku stahnu na 1.75
Původní příspěvek od Anarchom ale hlavne netaham pres cely dvorek ty pytle,takze nikdo nic nevi,coz je pro me dulezite
Tohle je fakt na hovno no....já to řeším tak ze ty substráty obalím černou stretchovkou nebo dam do cernyho pytle nebo přes eshop tam už to chodí obalený stretchovkou a kdyby se někdo ptal co to je (což se ještě nestalo) mám připravenou odpověď zásoba granulí pro psa
A o tahání 4x50l do 5.patra po schodech ani nemluvím 😊
Nebo můžeš vzít velkou cestovní tašku/krosnu/batoh a do toho se krásně vejde 50l pytel a výmluva může být že ti třeba odešla pračka nebo ktomu hokejku a že jdeš trénovat... PS: To pro případ absence mazlíčka.
citace:
Původní příspěvek od BerryBlu€
Tohle je fakt na hovno no....já to řeším tak ze ty substráty obalím černou stretchovkou nebo dam do cernyho pytle nebo přes eshop tam už to chodí obalený stretchovkou a kdyby se někdo ptal co to je (což se ještě nestalo) mám připravenou odpověď zásoba granulí pro psa
A o tahání 4x50l do 5.patra po schodech ani nemluvím 😊
Podtacky mám celou dobu, vůbec se toho nebojím, vím co dělám a hlavně hodnoty výtoku z kokosu nemůžeš brát vážně, pro jistotu dam obden jen vodu čistou, vzal jsem teď obyčejný kokos a už nikdy víc, špatně udělaný, vůbec nesaje vodu, všechno skoro protéká ( ne nenechal jsem seschnout na prach ani jednou ) na začátku když jsem dával ec kolem 1,5 v růstu tak mi tekly ty samé hodnoty,vse v pořádku, zdravé, proste shit kokos, nechápu proč jsem měnil za Klasiku Canna
Ahoj, sorry trochu mimo téma, co přesně to bylo za kokos? Právě laboruji jaký, tak abych věděl čemu se vyhnout.
citace:
Původní příspěvek od crazyn Podtacky mám celou dobu, vůbec se toho nebojím, vím co dělám a hlavně hodnoty výtoku z kokosu nemůžeš brát vážně, pro jistotu dam obden jen vodu čistou, vzal jsem teď obyčejný kokos a už nikdy víc, špatně udělaný, vůbec nesaje vodu, všechno skoro protéká ( ne nenechal jsem seschnout na prach ani jednou ) na začátku když jsem dával ec kolem 1,5 v růstu tak mi tekly ty samé hodnoty,vse v pořádku, zdravé, proste shit kokos, nechápu proč jsem měnil za Klasiku Canna