Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Anarchom ahoj,
Jake jim lijes ph,jake vyteka spodem + ec na spodu? hnojis s kazdou zalivkou??
Ahoj, hnojím pokaždé co zalévám. Hnojím to podle tabulek, protože nemám ani ph ani ec metr, takže ph ani ec neměřím. Myslím si, že to bude na 99% ph a občas neodstátá voda. Teď jsem byl koupit kapkovej test, tak snad to něco ukáže.
hele jestli to nemeris,tak to budes kamen urazu,kapkovej i papirkovej test stoji za prd,ikdyz se tady najdou odbornici co mi to vyvrati,poradim ti,obetuj 500 kc a kup nekde online levny ph metr ,vydrzi rok a funguje to,ja objednaval na pocitace-hlavka.cz nebo tak nejak,bohate staci na dve tri kola,kapkovy test je v pohode,pokud mas cire hnojiva,coz jich vetsina neni,pokud lijes s hnojivama kazdou zalivku,vynechej tedka hnojeni a do konce tohoto tydne,pokud nebudes mit digitalni p metr lij vodu,prijde mi to mozna i presoleny,zvedaj se mirne pilky listu,zacinaji usychat spicky listu,zatim mirne,muze to byt v dusledku ph
Utikej objednat ph metr za 500 podle svetla to vypada,ze to myslis vazne,tak si to nepokaz,at se ti dari a at to roste
Ok, zkusím to, ph jsem objednal http://www.growgo.eu/cs/ph-metry/11...-vodotesny.html už jsem od nich měl kombinovanej MW802 a byl jsem spokojenej, teď lituji, že jsem ho dal pryč.
Jinak podle kapkovýho bych měl mít ph tak kolem 6,5.
jj parada,ten mam tez,ale ec,zalezi jake ph ti potece spodem,myslim si,ze nizky,zasoleny......uvidis,kazdopadne lij jen vodu,hlina se ma prihnojovat,ikdyz vesmes vsichni vyrobci pisou,pridavejte s kazdou zalivkou......
Vypada to i trochu za zacatek deficitu vapniku.
Pokud jde o deficit vapniku a horciku, list je svetlej se svetlyma flekama a popalenyma hnedyma teckama.
Pokud o deficit jen vapniku , tak sou tam jen tecky hnede ,zlute, rezave barvy.
Pokud horcik, list ti svetla od kraje smerem do stredu .
Pohnojil bych trochu vic na dusik a pridal nejakej cal.
Původní příspěvek od Bitir Vypada to i trochu za zacatek deficitu vapniku.
Pokud jde o deficit vapniku a horciku, list je svetlej se svetlyma flekama a popalenyma hnedyma teckama.
Pokud o deficit jen vapniku , tak sou tam jen tecky hnede ,zlute, rezave barvy.
Pokud horcik, list ti svetla od kraje smerem do stredu .
Pohnojil bych trochu vic na dusik a pridal nejakej cal.
Ahoj, bude to nejspíš jak říkáš. Hnojím bloom a teď přidám green sensation. Hnojil jsem podle jejich tabulek, ale to je málo.Trošku jsem přidal a hned vypadají lépe, jsou zelenější.