Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Gauss na první pohled je spálená od hnojiva, takovejhle minipindourek chce jen vodu, max nejakej korenovej stimulator k tomu...
k PH cokoli mezi 5.5 a 6.5 bude fungovat.
PS: zahod vsechny davkovaci tabulky (vsechno je to bullshit) jediny co z nich vyctes sou pomery, na koncentrace zapomen ty sou z jinyho vesmiru.
Tak sem si stím pohrál včera, pořídil sem si nádobu na míchaní roztoku, s keramzitem sem nic nakonec nedělal, nechtěl sem vyndavat už zakořeněnou kytičku, (strach mi to nedovolil ), jinak do nádoby sem si napustil vodu která měla Ph kolem 7.5 a EC: 0.30, upravil sem Ph na cca 5.6, potom když sem měřil EC vytáhlo se na 0.40 asi díky té kyselině ( Advanced Hydroponics Ph - grow )
A pak sem nalil hnůjky aby to mělo EC: 0.60, dnes sem to všechno zkontroloval a Ph se zvýšilo na 6.1 a EC: na 0.70 díky tomu keramzitu, což podle mě už by takhle mohlo být v pohodě ne? Vždy si teda budu nechávat v Ph a EC menší rezervu :-)
Děkuji všem moc za rady jsem vám moc vděčnej , jestli to dotáhnu pěkně do konce, což doufám tak pošlu pak info jak to dopadlo :-) Přeji všem krásný den peace
Keď ti rastie EC, je to signál, že hnojky treba ubrať, holky pijú poue vodu a hnojky v nej ostávaju, preto ti rastie EC. Rovná sa - viac vody, menej hnojek
Původní příspěvek od Anonymer Keď ti rastie EC, je to signál, že hnojky treba ubrať, holky pijú poue vodu a hnojky v nej ostávaju, preto ti rastie EC. Rovná sa - viac vody, menej hnojek
Jo díky, už sem tam přilil vodu s upraveným Ph , Vypadá to hned líp kytinka se zlepšuje
Zdarec, mám problém nebo spíš se mi to zdá jako problém, ale třeba je to tak normální... Mám tu foto dvě kyti... jedna klasika soil a druhá bubbler, ta v hlíně má krásně zelený listy trochu do tmava, ale ne moc, hezky vyvážený živiny, a v tom bubbleru je taky dost pěkná krásně robustní růst, žadný problém v růst, jen má odost světlejší listy než v ta v hlíně, jinak Ph držim kolem 5.5 - 6.0 a EC mam ted 1.70 a uplně v pohodě, mam pocit že už bych mohl přidat i živiny třeba jit EC na 2.2, ale tím si nejsem jistej, a nebo že by to mohlo byt tím že už bych měl dát vetší kýbl že už se tam ty kořeny cítěj namáčklý málo prostoru, opravdu nevím kde je chyba... Tak prosím o radu děkuji : -) Peace
Původní příspěvek od Gauss upřímně neni uplně v pohodě, je na ní vidět, že je spálená... EC 1.7? chudinka musi strašně trpět! v tyhle velikosti 0.7 je až až.
Dám ti přátelskou radu: nejlepší množství hnojek je to nejnižší možné!
BTW: to je ta samá holka jako na obrazku ze začátku září?
Okej, přesunul sem to do 5L kyblíčku a EC sem dal tedy jak si psal na 0.70, jinak ano je to ta od září, proč zdá se ti pomalý růst?
Původní příspěvek od Gauss upřímně neni uplně v pohodě, je na ní vidět, že je spálená... EC 1.7? chudinka musi strašně trpět! v tyhle velikosti 0.7 je až až.
Dám ti přátelskou radu: nejlepší množství hnojek je to nejnižší možné!
BTW: to je ta samá holka jako na obrazku ze začátku září?
"Nejlepší množství hnojek je to nejnižší možné"
Ach jo kluci... Aspoň neblejte sračky...
Dej jim klidně EC 1, zvládne to a poletí líp než při 0,7.
A taky ti dám radu, nejlepší množství hnojek neexistuje.
Abys měl "nejlepší množství hnojek" tak bys musel přesně vědět vstupní EC vody, jak ta kytka reaguje, jestli je víc sativa/indica, a další XX faktorů... A musel bys ten model jet pár kol.
Pokud jedeš klony, není nic lehčího než se zeptat matkáře... Pokud je dobrý, řekne ti co a jak.
Pokud jedeš semena, tak je dobrý si o tom druhu něco zjistit , projet si témata na mezinárodním foru a kouknout se kolik to hnojili ti před tebou ve stejným systému. Atak dále.
Jinak existují i tabulky od výrobců hnojiv, tak na to se mrkni a uprav dle toho
pro představu tohohle nosorožce jsem přepínal prvního září, toho dne mu bylo 16 dní v růstu... a tohle je hodně líná genetika + to není bublák ale blbý mapito v 15l airpotu!
Presne! - napriek tým chytráčkom, čo mi za to už v minulosti dali negatívnu karmu napíšem znovu:
nie je Ec, ako Ec!
Celkové Ec živného roztoku 0,7 je celkom iná palba na fyziologiu rastlin pri 0,01 na vstupe, ako 0,7 pri 0,4 na vstupe . Vo výsledku je to fakt dobre vidieť v celkovom raste a vývoji, prípadne stagnácii a spálení. Konečne to niekto chápe!
Jo a ještě jednu otázku :-D, ty kytku můžu přepnout kdy budu chtít že?... Třeba kdybych měl matku třeba rok tak ji pak taky můžu přepnout na květ ne? Peace :-)
KřeníK - určite budú namietky, ale 0,3 je už na hrane
ak z toho namiešaš 0,7 čo je vhodné do bubblania, tak to po prepnutí môže byť málo a keď pridáš viac koncentrátu, tak to už môžeš spáliť - ale nemusíš. Záleží od genetiky. Osobne by som to "vylepšil" dažďovkou na 0,1 a z toho miešal živný roztok do bubblera
Ano môžeš ju držať vo veget fázi a prepnúť po roku. Treba na ňu svietiť studenším, rastovým spektrom 18 hod. Okrem toho je vhodné zmeniť pomer hnojky, aby to zbytočne neprerástlo do neba. Pri JIDB npr. doporučujú miesto pomeru 3:2:1 pomer 2:1:1 a funguje to perfektne.
Tak, nech sa darí!
:-)