Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Romoromo Ahoj ... 10.4 vykukly
Zdravím
Několikrát se tu řešilo že kytky sázený dřív pozdějc nakvítaj a já se k tomu názoru přikláním.10.4 na začátku dubna je nějakých 13,5h den(světlo).A ona ti přitom roste.Když se pak dny zase zkracují potřebuje holt trochu víc popostrčit než kytka sazená začátkem května která má od startu 15h den....
Ale nic se neboj kamoš tenhle model jel několik let po sobě a vždycky mu to dojelo....Dej si bacha na plísně a takový ty vnitřní halouzky prořež ať ti to luftuje.Ať se daří....
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Několikrát se tu řešilo že kytky sázený dřív pozdějc nakvítaj a já se k tomu názoru přikláním.
to já mám opačnou zkušenost. já sem sázel kytku ze semínka cca 13.5 a jiný semena asi až 1.července.. první kytka z května už kvete a kytky zasazený dýl furt nic..
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Čus ja jedu Big budy xxl druhým rokem a zatím taky nic ale neměl bych strach co si pamatuju tak loni to šlo do květu cca na přelomu srpna-zaří a v poho dojely
Tak to jsem rad ) kytky chodim postupne prostrihavat at luftujou ... da to zabrat ale co by clovek pro to neudelal ) uz se rozjely ve velkem stylu tak snad i ve velkem stylu dojedou 😂