Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nie, nehnojil som nicim. mozes mi poradit cim? viem, ze je tu toho mrte vela a prave preto by som si nevedel vybrat druh hnojiva. Navyse by si mi usetril cas, kedze teba vnimam ako profika v tejto oblasti.
Krychle:
ide o bublleberry a slnko na to svietilo imho dost. je to vo folii asi od konca maja a vies predsa, ake bolo pocasko toto leto? samozrejme dakujem za nazor a postreh, cenim a vazim si ho. dvakrat som to musel zostrihnut a aj napriek tomu sa zo slecien vykluli dvojmetrove stabajzne. vrchy su ohnute o foliu, z coho mam trochu vetry.
mno co se tech mraziku tyce... obcas nevadi nechat kytku(y) jednou premrznout...minuly rok jsem ji nechal souperit s 2 prvnimi mraziky a nestezoval jsem si...letos mam ale kytky slabsi takze nechavam dokud bude nad nulou:-)
2 jojok:nikto ti nemoze povedat do kedy si ju mas nechavat, pretoze to zalezi na vela faktoroch ako si sa uz dozvedel.
pokojne ju nechaj do konca septembra, zaciatok oktobra.to musis vychytat sam.
Jojoku - ty tvoje bych sejmul tak pristi tyden az skonci todle pekne pocasi - teda, jestli uz budou mit alespon pulku pestiku hnedejch a spise bych doporucil sejmout treba pouze horni polovinu kytkya zbytek nechat tak do konce mesice dojet (ja osobne - samozrejmne dle pocasi a vlhka - doporucuji max polovinu rijna, ale bacha na plisne i uprostred palic ). Kytky zrajou a hnednou od shora a tadle technika polovicni sklizne je casto pouzivana growerama ve swajcu - napr. znamy grower Steve to dela bezne....
Mimochodem, kytce ktera je v prilisne vlhkosti v dobe palic velice casto zacnou od konce uhnivat koreny - tagze uz to stejne nema cenu... vrustu ji to holt tolik neva....
Z vlastni zkusenosti doporucuji kytky nenechavat prezravat - nebo pouze cast, mam radsi akcnejsi modely s vetsim obsahem THC a ne CBD a jinejch uspavacich canabinoidu...
At vam to roste a zlodejum ruka upadne, ... peace
takze som to dal dolu. mam par semienok (BB) a tesim sa aj z nich, ale ovela vacsiu radost mi robia kvietky. zopar picturov pripajam. dakujem vam za vsetko a majte sa krasne. uvidime sa v sekcii indoor