Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To ohejbání byla velká paráda,ale není rozumný takhle orvat listy na kytkách páč pokud můžou listy se snažej nahradit takže třeba zbytečně v pálkách. Takova vec má smysl jen pár dnů před kosou.
Za mě - listy "nikdy" neobírat (outdoor)! V krajním případě, pozdním květu a před sklizní, kvůli provzdušnění - ano, ale jen co je třeba. Kdyby kytka listy nepotřebovala, tak se jich zbaví sama...
Proč že si se do toho mučení vlastně pustil?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Lidi. Teď mě je z toho vážně zle. Už chápu že to není dobře, ale je to fakt poprvé. Jak už jsem napsal, řekl mi to známí který pěstuje vážně dlouho. Jenže je prostě možný že to moje hlava nepobrala tak jak on vysvětloval! Takže bych zase nerad kdyby byli stížnosti na něho. Takže zatím díky za rady udělám vše abych to napravil!
Tisíckrát se tu o protrhávání bude mluvit a po tisící první se najde někdo, kdo bude takhle kytku prznit. Za sebe to rozhodně nedoporučuji, když už, tak mírně protrhnat uvnitř kvůli prosvětlení, ale to spíš jen pár největších listů.
Jinak spíš kytce ubližuješ než naopak
Neber to tak že tu mám všechno přečtené do písmene. Chybami se člověk učí přeci ne? Snad to tolik neovlivní výsledek! Teď aspoň místo toho abych tratil chuť tak mám ještě větší snahu to udělat líp abych vám ukázal že všechno jen nezmrvím!