Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak prispeju do diskuze,
Koupil sem taky RO mam vodu z kohoutku 1,1EC to je opravdu dost.
Z RO teče mi voda kolem 0,1EC tak ji ředím na 10 litru davám 2 litry kohoutkove a EC je 0,4 EC
Jednou za týden jim dam cal mag extra a holky si jedou perfektně žádny problémi nemam zatim.
ahoj ,jedu osmozu uz rok a pul ,a jak pise lister a luubaan namychej si +-0,4 ec a do toho neco davej ,ja mel ze zacatku stejny problemy ....rozhodne bych si jeste zmeril ph vytoku z kytek a chce to aby byl ph metr poradne udrzovanejajk ma aby meril rychle a presne delsi dobu ,jinak u demineralizovany vody staci par kapek kyseliny a ph je uz moc moc dole tak se mi ze zacatku darilo to nekdy pekne posrat.....staci jedna zalivka a listy dou do haje,a jeste to stou lepsi vodou vypada nakonci celkove lepe ja mam z kohoutku ec1 bez nejakej drobnejch :-) a rozdil na kvalite i vynosu je dost znat
Ja jsem mel naopak s kohoutkovou vodou ve druhem kole problemy na zacatku kvetu,tak jsem koupil RO a redil na pul s vodou z kohoutku a od te doby bez problemu.Hnojil jsem Biobizzem.
Ted hnojim jen svyma chcankama s RO+kohoutkova a taky uplne bez problemu, jenom si lebedi.
Ja treba pouzival s vodou z ro(voda ze studne ma ec 4.3) s canna aqua a enzymy a no problem... Tipuji ze tam bude spis problem v hnojkach... Jako ze jednoduse nejsou dost. kvalitni a neobsahujou vse co by meli... Druha vec je ze maloktery vyrobcce pocita s tim ze budeme pouzivat vodu bez mineralu...
Já měl podobnej problém, bohužel nemám kohotkovou lepší jak 0.1 ... znám hnojiva co fungujou, ale stálo mě to tolik utrap a času, že jsem hamižnej a neřeknu jaký to jsou, ale mohu potvrdit, že existujou hnojky který jsou na tohle dělaný ......