Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když to máš přeplé, tak bych je už nestříhal...Myslím právě, že v noci by jsi to uchladil i se zavřeným boxem, protože okolní teplota je daleko nižší než ve dne...Kdyby se ti to moc tahalo, tak měj v záloze třeba síť, do které to vypleteš, ať se ti netlačí přímo pod lampu a nespálíš je...
Když by byl problém ve dne, tak postupně budu posouvt cyklus vždy o hodinu, až se dostanu na noční režim.
Síť mám, ale rostou spíše centrálně, moc se nevětví
Vůbec se s tím takhle neser... a kopni to rovnou kdyby byl problém..Když ti vypadne proud, tak to taky neovlivníš... ty kytky to zvládnou... jo roste to dobře...
Díky za optání
3cm/den, ale nejspíš jsem to přehnojil (viz. obrázek)... je možný, že enzymy rozpustily sůl a ta spálila kytky ? Dávám na střídačku enzymy s pH X Alga grow + Power roots.
Na fotkách je jsou vidět rozdíly ve výškách a co mi to udělalo s listy (většina má žluté skvrny, zdají se mi takový sušší a zkroutily se)
Hele rozdily v kytkach budou... Ackoliv jsou to klony, tak kazda roste jinak... Radil jsem ti proplach jen cistou vodou, aby se to vse vyplavilo... Klidne dvakrat po sobe. Vubec nechapu tem fenomen - sypat tam hnojly furt... A obzvlast do lehce nahnojenyho substratu... zpusobuje to jen bordel v hline a tim, jak kazda kytka jinak zere, tak i kdyz mas stejne klony, stejnou hlinu, stejne hnojky, tak dam ruku do ohne za to, ze rozdil v Ph a ec u tech dvou kytek budou celkem velke...btw list ustrihni a neres, pokud je to jen jeden...
Já jedu pěst vůbec poprvý a chytl jsem se většiny, co jsem zde okoukal. Ale příště dám na tvou radu a budu lejt jen čistou vodu a sledovat změny.
Rozdíly mi jou naprosto jasné, fotil jsem je jen pro srovnání. Jinak vypadají dobře, co ?