Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau. Kytky určitě nemáš bílé z toho že máš nahřátou hlínu..alobal tam máš k ho*nu, nech je klidně na slunci. Pokud je nemáš ve skleníku, tak se jim nic nestane... Jak upravíš PH tak už to půjde samo.
Rostliny jsem zalil čistou vodou a zespoda jsem dal misku a měřil jsem vodu co protekla. Když jsem měřil hlínu před hnojením tak hlína měla 6,5ph pak jsem je 3x zalil s hnojivem a padlo to na 4,8. Oni to tam na tom hnojivu píšou že to má ph 4,5 - 5
Myslím si že ten alobal tam není zbytečný jak jsem je obalil tak hlína vydrží 2 dny mokrá když je venku 28°C před tím vydržela jen jeden den a pak jsem je navečer musel zalít