Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj ph má 5.8 to je v pohodě ale když už sem řezy přivezl tak byly že zhora nějaký divný jako popáleny ale už tak byli. Jinak hnojku sem je zalival první zalití ec 1 a po 3 dnech sem jim dal 1.4EC
čau, takže pokud vím ten kokos je čistej, žádný předhnojení od výrobce, proto to nízký EC na výstupu..vypadá to tak, že jsi je tím zalitím EC 1.4 hned ze startu tročku spálil, proto vykazují známky deficitu a nemají úplně nejzdravější barvu..pokud máš PH v poho, doporučil bych ti je prolít upravenou vodou bez hnojek a následně zas přihnojit s EC tak 1 a postupně pak přidávat..pokud jsi nejsi jist, zkus jednu prolít vodou, druhou přihnojit a uvidíš
lubban - žiadne preplachovanie! Enzymy neskôr ako samostatné preliatie bez hnojív - nemiešať to do živného roztoku!
pH teraz drž na 5,9 a EC skús teda pridať iba na 1 kytku, keď sa bojíš
kukni toto od Barta: http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=65817
Ty máš ešte cca 20 percent pridať, lebo LED - slabé vyparovanie
Jeď jak jsem psal, uvidíš bude to ok. Enzymy dej se zálivkou do hnojiv, EC 1, dej tolik zálivky aby něco málo prošlo a vyteklo ti spodem. A udělej tak všechny kytky ať nemáš zbytečný rozdíly.
Canna Coco Proffesional je více napufrovaný než Canna Coco Natural, má v sobě základní látky pro růst rostlin
Odo, myslel jsem že si rozumný, ale víš kulový a radíš... Ještě včera nebo předvčírem jsi se smál, když jsem napsal, že kytka se nejlépe kontrule dle listů a EC metr není nutnost...
Najednou souhlasíš s Bartem, který píše to samé. Já mám v kokosu odjeté více jak 8 kol, zkusil jsem si indicu, sativu i tzv f/f strainy..
Neblbni mu tady hlavu nesmyslnýma názorama, který nemáš vyzkoušené...
Lubann ano, podle Bárta se taky můžeš řídit, ale v podstatě je to to co jsem napsal - držet EC 1 , přidat enzymy. Krom toho protékání, ale v tvým případě bych radši nechal trochu vytéct kvůli zasolení.
BRoot - ak je pufer totožný s hnojivom, tak si fakt mimo ty...
Nikomu neblbnem hlavu.
Nechce sa mi tu krutiť o pytschowinách donekonečna...tvoj systém nepoznám, možno je lepší , než vačšiny, čo idú hydro klasiku s meraním a sledovaním...
Ja trvám na tom, čo som napísal a sú tam aj odkazy na overenie ...
Barta postujem preto, lebo ide podobný systém s totožnými hnojkami a je autorita, mňa tu nikto nepozná.
Bart všade uvádza Ec aj PH a nikde nepíše, že to nie je potrebné merať. Bez merania môže ísť ten, kto už daný systém x raz šiel a má to vyskúšané. Pozná genetiku, parametre svojej vody, hnojky a má trochu šťastia.
Luubann - idem Cannu prof s JIDB s LED lampou, ako máš Ty, akurát ešte nemám 1750K
Používam pH aj Ec meter, dažďovku z neba a sledujem listy....
Prečítaj si tie odkazy ešte 1x a aj podané rady, kukni ešte podobné pesty, prečítaj infá a rozhodni sa sám.
Citace od Barta : Jedu už nějaký rok JIDB a kokos. Výtok hází nesmyslné hodnoty, tak jsem po čase dospěl k tomu, že všechno ukazují listy a prolívání je opruz a už ho nějaký rok nedělám a kytky mám perfektně zdravé. Popíšu, jak to dělám, jde to jednoduše a rychle.
Ano, zde opravdu píše, že došel k tomu, že netřeba měřit.
A uvědom si, že on nejede Hydro, ale používá Hydro Medium.