Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a jinak moja krasavice, ty spodni listy zezloutky ale cert je vem, rozhodne to roste pekne tedka... kdyz uz taky pisu, mam dotaz ohledne presazeni, existuje nejaky limit kdy presadit do vetsiho? mam nachystany jeste jednou takovy kvetinac nez je tedka
To obelixsk: zdarec koukám že si na začátku květu řekl bych že jim chybí fosfor..ukazujou ti to ty spodní listy tím nafialovělym odstínem...zapátrej nejdřív než se zeptáš...o výživě sou toho tady mraky
DMTART. Díky za radu ale vedle. Ale pátral jsem dost, tak si nech řeči... . Byla to ventilace. Nelíbilo se jim ze na ně 24 hodin fouka větrák. Po upravený periode přestaly žloutnutt.
Tak si vlez na jiný fóra.. Každopádně realita je jasná. Nic jsem nezměnil kromě větraku a přestali. Žloutnutí listů od spoda může být spoustu vlivu, ať teplota, moc světla, vlhkost, ventilace, voda, zasoleni... atd u mě to byla ventilace s teplotou .. Hlavně noci jim byla prostě zima když cirkulační větrák jel na plnou. Měřil jsem a přes noc na větraku byla teplota 16 C. A rád bych si vyprosil tvůj ignorancky přístup
..haha to mě teda pobavilo..ty si nech voe řeči a radši se nejdřív něco přiuč..říkam ti žeje to nějaký prvek as phosphor nevim...ale s tim větrákem si to zabil..zahradníku
...hele obelisx..nebo jak si říkáš/mimochodem nejsi pražák??? Taky se mi nelibí tvůj ignorantský přístup...kór když se ti lidi snažej pomoct..jdi do prdele a poraď si sam..omluva administrátorovi za spr.slovo
Jak jsem psal změnil jsem větrání (ofuk)a pomohlo to, nic jiného jsem neměnil. tam nevím proč se mnou Hadaš, vysmivas se že větrák to být nemůže, přitom byl.. A pak a posíláš mě doprdel.. To nechápu.
Když ještě nad tím Red přemýšlím tak jako důsledek vypnuti cirkulační ventilátoru, se zvedla teplota přes noc. Takže větraku snižoval teplotu, tajže mohla být problém spíš teplota než větrák