Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo to znam ... pred 4 lety sem se rozstipal na longboardu a oba lokty rozstipane a jeden vykloubeny ... ruce sem mel od sebe a sestra me donesla na pokoj spagety ... kdyz sem se zeptal jak to mam jist pousmala se a sla ...
Zdravím příznivce pěstování a hlavně členy growu, kteří mi vyjadřovali duševní podporu ... všichni kdo sledovali sériji bytového pěstu z parapetu nebo později z balkonu možná zklamu = absolvoval jsem několik zákroků na kardiologii (postupně mi vložili do srdečních tepen celkem 10 stentů a před časem museli udělat trojiý bypass) , konečný verdikt zněl "neléčitelná srdeční nemoc tepen" , ale i tak můžu všem prozradit , že užívání chemických léků je hnus (konopí není taky všelék a léky plně nenahradí) , ale použití konopné masti na pooperační jizvy = super !!! použití mích konopných kapek na upravení tlaku (vynechal jsem plně chemické léky) je s neporovnatelně lepším výsledkem u kapek = super !!! , zůstaly léky na ředění krve = minimální zlo ... bohužel ten bypass se doktorům nezdařil , jedna větev je neprůchodná a dál neoperovatelné ... protože nezvládám ujít bez potíží ani 500 metů , tak zůstanu zde na growu spíš pasivním členem a jelikož je čas sklidit svoje výpěstky , tak přidám pouze pár svích posledních fotek ... dopěstoval jsem si pouze 3 kytky , abych nezůstal bez své osvědčené medicíny ... jinak všem přeji dobrou úrodu , dobrou pohodu a hlavně s úsměvem až do konce ...
... 11.11.2017 - tak to je letos asi vše , to co se mi povedlo dopěstovat je pouze "přírodní produkt" dnes je moderní BIO , takže letos jsem neměl ani možnost vytáhnout a nainstalovat lampu ... jestli to ten můj "motor" zvládne , tak snad bude příští sezónu pokračování dílu "Důchodce a kytičky VI. " a hlavně s úsměvem ...
Ahojky, dočetl jsem až do konce všechny tvé příspěvky. A vidím, letošní sezona chybí úplně. Nejspíše nebudu sám, koho zajímá jak pokračuješ v pěstění a jak se ti celkově daří.
Taky se letos vracím k pěstování pro zdravotní účely a tvoje témata pro mě určitě byla pozitivní zkušeností.
Přeju fajn život a hooodně zdraví!
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
... zdravím SubFocus a ostatní příznivce grower ... bohužel již druhou sezónu nuceně vynechávám, ale díky zásobám posledního pěstu mi zůstalo malé množství tinktury vylouhované v alkoholu a něco taky z mastičky (díky předvídavosti se udržuji v léčebném udržovacím provozu ha ha) ... mám za sebou několik operací - už jsem si myslel že mě rozeberou na náhradní díly ... nemohl jsem po zákrocích chodit ani se ohýbat, ale dík konopné medicíně se to lepší a po vánocích se chystám objednat pár semínek, takže když to dobře dopadne, tak snad udělám alespoň krátké vlákno a popíšu moji novou připravenou LED techniku ... tady jsou moje krvavé fota - když se to bude jevit jako nevhodné, tak ať to admin smázne ... dík všem za podporu ...