Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
koukam jak ti to pekne jede labakane, jen mne udivuje (a rad bych slysel) jaka je vyhoda toho kdyz ted hulis ty listy .. (saamo i mliko ma svoje kvality..)
mam ten samej prostor co ty ale o 30 cisel delsi a je fakt, ze je to dzungle, nicmene mi to trha srdce, kdyz musim nejakej list utrhnout, copak jsi nezpozoroval, ze pokud to neni list stonkovej, zlutej, flekatej, nemocnej nebo vylozene nestini, ale paličkovej, že se ta palda zastavi-zpomali .. ?
jsem o 8 dni napred (40kvet) a tak si pockej (esli ces) na dnesekazzitra bude zase poucenej aparatussss .. a tak zupgradeuju fotaZzzzz ..
nevim nevim ty listy bych taky moc nekosil jen jak rika imyou pokud stini a nebo je zlutej ci nemocnej. ale jinak narez!!!!
k tomu pojezdu: taky mam podobnej problemek ale da se to vyresit (jestli ti mozu poradit nevim jestli to uz praktikujes) je eclkem good ty kyti prohazovat ty co sou u prostreed pod lampou tak e soupni na 3 dny bokem a hod tam (doprostred) ty co sou na boku a zase po 3 dnech tam hod jiny a takhhle to furt prohazuj vis jak to myslim ne? jasan ze pojezd je lepsi ale kdyz neni tak cco? improvizae ne...
at se zadari Dlabi
PS te flusing bycch dal tak tejden lepsi chut atd..
realist: jeste vubec nedokazu odhadnout, jeste to ma pred sebou 3 tejdny kvetu, ale doufam ze to pod 200g nepude :-))
imyou: listy sundavam jen ty ktery stinej a hulim je protoze ted uz zkurujou jako palice KC 36 z minuly sklizne :-) a nemyslim si ze by to kvetinam nejak hodne vadilo kdyz se jim odstrihne par listu, vzdyt oni je uz stejne tolik nepotrebuji(uz to jde jenom do palic), to mam nekde odsud s Groweru, jestli sem v omylu tak me z nej vyvedte
btw.koukal sem se na tvuj thread a velmi krasne kvetinky, az se mi z toho chce koupit taky sestikule
dlabi: to vymenovani kytek me napadlo asi tak pred tejdnem, ale to uz kvetinky byly uz pekne nakveteny a postrani nemeli vyplneny uplne cely pletivo a tudiz sem se na to vyprd
ale jestli do ty doby nesezenu pojezd, tak to asi bude takhle nejlepsi
40.den kvetu
1.celkovy pohled
2. palicky z kytky oznaceny o
*o*
3.
o**
4.
**o
5.
**o
6.
o**
7.
*o*
doufam ze ste to pochopili :-)
btw.kdyz mam dobu kveteni presne 56 dni, bude 56 dni nebo to muze bejt i vic?
Paráda labakane, jestli nevadí nalinkoval sem tvuj thread s mym na overgrow a ukazal 1 tvuj obrázek jako vzorovej scrog pro 400w, se tam maník na něco ptal ..
.. jestli va, tak to smáznu .. je to tady .. http://www.overgrow.com/edge/showth...293#post3491293