Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Jáá
Hele pk se lije až od 4 týdne květů
Kdepak... Při přepnutí má kytka největší spotřebu látek. Tím že dáš PK (tedy fosforečnany) hned při přepnutí kytce ulevíš od stresu, a můžeš jí tim urychlit "přepnutí" na květ a jede si vesele dál Kytka jakmile zjistí, že je v cyklu kvetení, začně okamžitě vstřebávat více fosforu.
Jenom bacha, celkem to zvedá EC, tak ať nepřehnojíš
Tak na tohle jsem obzvlast zvedavej . jak dlouho to ma kvest ? Videl sem to kosit kolem 65 dne a jinej to mel na kvetu skoro 100 dnu. Jinak ssh sem slysel ze je dosti nenazrana ,jen jim poradne naloz.
Jak dlouho presne to ma kvest netusim, je to haze takze pocitam aspon tak cca 10tydnu.... Uvidime, zrejme podle mikroskopu. Nekde sem cetl ze pod LED dozrava canabis o neci driv oproti sodiku...
No klidne je krm ,mely by snest hodne hnojiv . Ja zas nekde cetl ze by mely mit pravidelnej prisun hnojiv a ph pod 6.3 . Ale nevim co je na tom pravdy.
4ml/L Plagron cocos A+B
2ml/L Plagron PK13-14
1ml/L BioBizz TOP MAX
teplota: 22-25°C
vlhkost: 25-30%
dochazi mi PK, tak sem pridal TOPMAX od Biobizzu. Melo by to zlepsit konecnou chut.
Holky uz zacinaji byt konecne trochu citit, takovy lehky nasladly oder , doufam ze pridaji... Odtah s pachacem a ofukem jede nonstop...
Nektere holky uz zacaly hnednout...
A i pres zvisene hnojeni, se "Vycucavani" spodnich listu siri dal. Takze holky zrejme samy nasadily pomalu a jiste do finise...
hele nevím jak v hlíně, dlouho jsem s ní nejel, ale s těma hnojkama bych to tak nepřepaloval, víckrát se mi dost vyplatilo dát třeba 2 zálivky s hnojkou a jendu bez nebo to jet s menším množstvím... neřeknu ti přesně kolik ale proste si to ještě ověř, rozjetý to máš dost dobře tak ať je tím větším množstvím spíš nezbrzdíš...