Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska budou tři updaty. Jeden z konce července. Jenom takový flash a pak pokrok z 26.8. a z dneška, teda 3.9.
Takže 30.7. rostliny opět povyskočily. Preflowers vykukovaly. Hnojení pokračovalo podle rozpisu. Biobizz Grow, Bloom, Topmax. O týden později dostaly další hnojení. Fota nejsou. A pak jsem dovolenkoval. Zalévač zaléval podle instrukcí s hnojkou jednou týdně a podruhé jenom voda.
Jenom poznámka o textilních květnících Root Pouch. I ty hnědé, které by neměly, tak prorůstají, tedy zespoda rostliny vesele koření do země. Myslim, že to nevadí růstu, ale kdybych musel rostliny přestěhovat, tak budu hodně napjatej z výsledku.
26.8. jsem se opět dostal k rostlinám a kvetly pěkně.
Nicméně, nepovedlo se udržet květinu, kterou jsou zkoušel roztahat do růžice, v celku a nejfajnovější větev se ulomila (foto 2). Tahle rostlina byla už před tím nejlámavější. Větev se urvala někdy v druhém týdnu srpna. A logicky opět vypustila hafo vedlejších větví, přičemž to asi zmenšilo hlavní palice, protože kvete každej šlahounek...
reknu to takle: PČR naměřila 8% THC v techle kvetinach, ktery mi sklidila kolem 12.9.
pech jak krava. ke vsemu udavac nesel po nas, jenze zasahujici organ si vsimnul a "musel" jednat.
jinak cely to probehlo korektne. zadnej monstrproces se nekona, ale detaily bych nerad sdeloval.
no proste oplakal jsem to.
az bude cas tak postnu posledni fota pred naletem organa.