Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ta nejvíc nakvetlá je ze semínka ze super auto Thao mixu, ty dvě další nevím, jedna je určitě Early a ta poslední byla nějaká nonejmka z koupenýho modýku , každopádně všechny vapadaj skvěle. Jako každý rok bojuji se sviluškama, sousedi je neřešej a mě se to tu každej rok sesype, vše jsem postříkala a vypadá že už je po nich ale dokud se jich nezbaví i sousedi budou se tu objevovat pořád. Ale což, mě už je to vlastně jedno, za měsíc se stěhujeme
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Původní příspěvek od sWei co takhle? Ptám se hlavně protože si nejsem jistá jakou mají mít barvu za posledních pár let jsem to musela sklízet nezralé
sam si taky nejsem jisty, jak dlouho mi zbyva u mych kytek a jak se ted uplne obratilo pocasi a ta vysoka vlhkost tak jsem docela nervozni a hledam tu co s tim...
u tebe to vypada zatim stejne bile a myslim ze uz budou tak za 2 tydny pripravene k kose jako ty moje podle ofic udaju od seedbank....
ja mam jeste na zahrade takovou drevenou boudu ktera je uzavrena, je v ni tma a pres okenka tam proudi vzduch, ale je na miste kde je dost vlhko i pres den a ted nevim zda je dobry napad kytky davat tam pres noc aby na ne neprselo i kdyz stejne budou mokre od vlhka? Dilema...
sam si taky nejsem jisty, jak dlouho mi zbyva u mych kytek a jak se ted uplne obratilo pocasi a ta vysoka vlhkost tak jsem docela nervozni a hledam tu co s tim...
u tebe to vypada zatim stejne bile a myslim ze uz budou tak za 2 tydny pripravene k kose jako ty moje podle ofic udaju od seedbank....
ja mam jeste na zahrade takovou drevenou boudu ktera je uzavrena, je v ni tma a pres okenka tam proudi vzduch, ale je na miste kde je dost vlhko i pres den a ted nevim zda je dobry napad kytky davat tam pres noc aby na ne neprselo i kdyz stejne budou mokre od vlhka? Dilema...
Hele tak to nevim, možná by stálo za to změřit vlhkost, mě na balkon prší málokdy takže je prostě nechám dokud nezačnou plesnivět, ta jedna si taky myslím bude za dva týdny a ty dvě hold budou muset přežít, nezralé je sklízet nechci
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.