Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Spíš bych řekl, že bude hardteknos rád, až mu přestanou růst, protože ještě tak 10-12 dnů určitě porostou a do té doby můžou mít klidně 170 cm. Jinak co se týče kýblů tak já na ně nedám dopustit, pěstuju 5 let zároveň ve hlíně i v kýblech a proti volné zemi máš mnohem méně starostí. Nehrozí například, že ti kytku podryje Hryzec, což je kurva největší, živí se kořenovým systémem rostlin a ty potom bez zjevného důvodu umírají. Taky se v nich dobře hospodaří z vodou, vyschnou rychleji než volná zem, což se v období květu, zvlášť když už palice začínají houstnout, hodně hodí, protože můžeš snadno udržovat ve skleníku nízkou vlhkost, což je u AF klíčové, protože jsou velmi náchylné na plíseň. A rozhodně není možné se spoléhat na to, že i letošní léto bude tak suché jako loňské (i když indície tomu snasvědčují, El NiNo je stále poblíž maxima ) No a za třetí se z kýblů velmi dobře flushuje, stačí pořádně prolít na několikrát a rezidua hnojiv pak kytka během pár dnů spotřebuje a nakonec spotřebuje živiny uskladněné v listech. Za čtvrté - není kýbl jako kýbl - já mám třeba i maltovníky o obsahu 40 L
Tak den 41, 11 dni to uz pomalu kvete.. Ta blueberry co jde videt uplne vzadu v pravym hornim rohu je uz tak 20 cm od stropu, budem ji muset dat doprostred kde je strop nejvyssi snad to nepreroste.
Prvni kvety - jedna z blueberry
Myslite ze proti plisni budou stacit nonstop oteverene oboje dvere? A jeste a tema vetrakama nikdo mi tu neodepsal, nebude elektrice vadit ta vlhkost?
Záleží na vlhkosti. Kup si vlhkoměr a jak dostaneš relativní vlhkost pod 50%, tak se plísně nemusíš bát. Doporučuji preventivně zálivku Polyversum aby měla kytka více šancí.
Ti závidím ty kýble. Letos to nějak víc roste. Ve foliaku jsem sadi u mě overene af AK 47, prvně do hliny a už mi prerostly, 210cm a začaly teprve kvést, v kyblech mívají 130 a kosa takže jsem musel 1/3 sebrat.... Tak snad se vejdou k+
------------------------------------------- Nepěstovat pro radost, to je jako schovávat si sex do důchodu. Kategorická BLBOST...
Tak to bude hodně slušná úroda :-) jinak není 50l zbytečně moc na af? kolik Litrů máš u magnuma? Dneska mi jeden dojde tak doufám že se mi povede tak jak tobě budu tě sledovat a držet palce :-) K+
Nemyslim si, že 50 l je na af zbytečně hodně.
Mám jednu amnesku v 11 l a druhou asi ve 40 l, ta ve 40 je asi 3x větší).
Jinak to vypadá skvěle zatim, budu sledovat
Tak jsem si myslel ze to zbytecny neni, ale nejspis je. Vetsina kyblu co tam mame je okolo 20l, par 10l a par 40,50l. Ty kytky co jsou v tech 40,50l vypadaji temer stejne jako ty ve 20l. Takze si myslim ze okolo tech 25l je to takovej ideal.
Jinak dneska je to 59 den od zasazeni. Uz mesic na kvetu a palice vypadaji dobre. Narostlo to tak akorat. Vetsina ma okolo 150cm. Problemy zatim nejsou zadny coz se docela divim. oboje dvere jsou otevrene nonstop a vlhkost jak kdy, dnes byla 70% tak snad je to v pohode.
tak 67 den od vysazeni skoda slunce jinak by mohly byt vetsi palice, i kdyz to je celkem tezky tam vyhlasim tipovacku bude se pocitat z 32af kytek
foto nejmensi kytky- mazar, a foto celku