Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a nebo ještě jeden ale pořádnej odtah s termostatem to by bylo rozumnější
SAkra přemýšlím jak můžu pomozte mi někdo přemýšlet dal jsem si pořádnýho páva a nějak mi to nemyslí
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
Dobré je koupit nějaký bazarový minibar cca 1200 Kč ... Nebo takovou obyč USB chladničku na jeden nápoj (600 kč nová) nic to nežere, udržuje to asi 4 stupne ,je to sice malý ale když to dáš k přítahu tak ti to uchladí a neudělá ti to velkej teplotní šok pro rostliny. Nebo z toho minibaru lehce tahat studený vzduch (který je lepší vyvézt přes potrubí k lampě...
Mě taky hodně pomohlo shodilo mi to o 2-3 stupně dolů. dát klipsňák přímo na stínitko a foukalo to na lampu
Pokuď ti bude pařit to slunce do střechy tak stejně budeš mít v místnosti 28+ a to půjde do boxu nehledě na odtah přítah ... Zkus se ještě kouknout na "chladič nápojů USB"
jedna věc je jasná... prostě jakou teplotu budeš mít na přítahu, tak taková bude minimální ve stanu...spíš o něco vyšší...
každopádně rozměr tvého boxu je na 600w akorát dostačující, avšak teplota tam nebude o moc nižší než s 2x400w...
Teď jsem domakal a přidal ještě jeden přítah a zítra dám další. Jinak na chodbě se mi teplota přes léto vyšplhá maximálně na 26 stupňů takže pokud udržím v boxu maximálně těch 29 bude to v pohodě.
jinak přidal jsem na pokojovým ofuku na stupeň 3
Každopádně večer to je v poho jen když pere to slunko je to blbý musím něco vykoumat takto bych je usmažil a popravdě bych se hodně divil kdyby alespoň jedna nebyla hermafrodit po takovým šoku
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
já si myslím že těch 29 prostě bude v poho. u mně ve sklepě je v létě pouhých 8 stupňů ale přezdívám zeď v domě a upravuju základy takže další grow které budu valit už budou ve sklepě tam to bude pohodička
no uvidíme jak to holky zvládnou blbý ph a navíc ta teploty no záhul jim dávám pekelný což se mi vůbec nelíbí. ale co je zajímavý, že pořád rostou jako prase...
No ono 8 stupňů ve sklepě je taky dost problém, ale chápu že ted rešíš opačnej. Já mám ve sklepě 18 a se 400m3 odtahem mám 25-28 stupnu při šestikuli na prostoru 150x120. Fakt ta svině topí...