Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytky se většinou rozštipnou v tom rozdvojení, tak tedy má rada moc nezaštipavat .. a jinak už se vidim s 30 kilama v rožtu) jak si to valim na každé pole co mám
to isiuipi: kámoš je fikanej ale??? ... .. . to se bavíš o kytkách co máš u baráku nebo co ???... .. .PS: byt corka nenapadlo by mě že někde pod maskovací sítí v přírodě najdu ??????????????????MARIHUANU(trip)
PROSÍM, TO BYCH DAL POD STŘECHU.
JINAK DNES JSEM BYL SKOUKNOUT OUTDOOR A NĚJAKÝ PAN KUNDA
MI URVAL JEDNU HORNÍ VĚTEV PŘESNĚ V PŮLCE U PURPLE POWER
TAK JSEM TO POSTŘÍKAL PESTICIDEM V MNOŽSTVÍM VĚTŠÍM NEŽ VELKÉM A PŘEJI DOBRÉ ZAŽÍVÁNÍ PRO PŘÍŠTĚ
No takze mne ty dvoje kroupy huz kytiii diky vyse zminovanem systemu neposkodily. Ale: Asi pred tydnem tam nejaka oprawdu velkaaa svinje vyvezla cca 50m od kytek strafku s bordelem. (PET-flaschky,suť atd.) Fuckt sem byl z toho dost zhnusenej protoze na kytii se jezdim divat i quli prirode. Takze to sem jeste prekousnul, ale kdyz jsem tam byl fcera: Nejakey vozraley traktorista jel ten bordel uklidit (coz by bylo f klidu), ale on zrejme nenasel tu cestu a prejel mne normalne pres mytinu s kytkama !!!! Kytkam se sice jako zazrakem vyhnul, ale ted resim dilema - sklidit nesklidit ???Cekaa ten zmrd az to uplne dozraje, nebo byl fuckt nasraac a nevedel co a jak.... Wopravdu nevim.............................................
2 vra_tekk: podla mna mozes byt pokojny, pretoze ako hovoris ked to bol nejaky ozraty traktorista ktory vie o konope hovno tak si to podla mna ani nevsimol a uz sa tam nikdy nevrati.
Alebo si to vsimol a mozes ist "sklidit"
Trochu jsem se pohrabal ve fotoalbu :-) a nasel paar fotek z mytiny, co ji letos vzaly ty kroupy a ten debilni traktor. Hlavne ten traktor, jak uznate sami, tam proste nepatrii. Jinak tohle je foceny 02.09.2002 ci-li presne pred rokem. A letos je to o dost lepsi, nove fotky budu mit tak do 14 dnů.