Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » kROUPY 2003
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
lSlUlPl
Stálý Člen

Karma uživatele lSlUlPl - 82% PěstitelskáKarma uživatele lSlUlPl - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Kamos nad to natah vojenskou maskovaci sit maskam a trochu s toho vodrbal to maskovani aby to slunce prosvitilo a dal to asi do 4m

LED skrin

Old Post 21-08-2003 v 23:52 PM
lSlUlPl je offline   Profil uživatele lSlUlPl   Find more posts by lSlUlPl   Foto galerie člena lSlUlPl   Click here to Send lSlUlPl a Private Message   Add lSlUlPl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lokomotiva
Stálý Člen

Karma uživatele lokomotiva - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

kytky se většinou rozštipnou v tom rozdvojení, tak tedy má rada moc nezaštipavat .. a jinak už se vidim s 30 kilama v rožtu) jak si to valim na každé pole co mám

Jdu hulit

Old Post 23-08-2003 v 03:12 AM
lokomotiva je offline   Profil uživatele lokomotiva   Find more posts by lokomotiva   Foto galerie člena lokomotiva   Click here to Send lokomotiva a Private Message   Add lokomotiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lokomotiva
Stálý Člen

Karma uživatele lokomotiva - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

to isiuipi: kámoš je fikanej ale??? ... .. . to se bavíš o kytkách co máš u baráku nebo co ???... .. .PS: byt corka nenapadlo by mě že někde pod maskovací sítí v přírodě najdu ??????????????????MARIHUANU(trip)

Jdu hulit

Old Post 23-08-2003 v 03:17 AM
lokomotiva je offline   Profil uživatele lokomotiva   Find more posts by lokomotiva   Foto galerie člena lokomotiva   Click here to Send lokomotiva a Private Message   Add lokomotiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

2 yTumama:co by si chcel robit proti vetru ked vietor prevrati trebars aj strom???

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 23-08-2003 v 10:10 AM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Karma uživatele yTUmama - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

PROSÍM, TO BYCH DAL POD STŘECHU.
JINAK DNES JSEM BYL SKOUKNOUT OUTDOOR A NĚJAKÝ PAN KUNDA
MI URVAL JEDNU HORNÍ VĚTEV PŘESNĚ V PŮLCE U PURPLE POWER
TAK JSEM TO POSTŘÍKAL PESTICIDEM V MNOŽSTVÍM VĚTŠÍM NEŽ VELKÉM A PŘEJI DOBRÉ ZAŽÍVÁNÍ PRO PŘÍŠTĚ

Old Post 24-08-2003 v 20:28 PM
yTUmama je offline   Profil uživatele yTUmama   Find more posts by yTUmama   Foto galerie člena yTUmama   Click here to Send yTUmama a Private Message   Add yTUmama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vra_tekk
Stálý Člen

Karma uživatele vra_tekk - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

No takze mne ty dvoje kroupy huz kytiii diky vyse zminovanem systemu neposkodily. Ale: Asi pred tydnem tam nejaka oprawdu velkaaa svinje vyvezla cca 50m od kytek strafku s bordelem. (PET-flaschky,suť atd.) Fuckt sem byl z toho dost zhnusenej protoze na kytii se jezdim divat i quli prirode. Takze to sem jeste prekousnul, ale kdyz jsem tam byl fcera: Nejakey vozraley traktorista jel ten bordel uklidit (coz by bylo f klidu), ale on zrejme nenasel tu cestu a prejel mne normalne pres mytinu s kytkama !!!! Kytkam se sice jako zazrakem vyhnul, ale ted resim dilema - sklidit nesklidit ???Cekaa ten zmrd az to uplne dozraje, nebo byl fuckt nasraac a nevedel co a jak.... Wopravdu nevim.............................................

Old Post 01-09-2003 v 13:35 PM
vra_tekk je offline   Profil uživatele vra_tekk   Find more posts by vra_tekk   Foto galerie člena vra_tekk   Click here to Send vra_tekk a Private Message   Add vra_tekk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vra_tekk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Karma uživatele yTUmama - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

jestli jel traktrorem,tak zná jenom"moravku" he,ale může to sklidit někdo jinej,takže nalíčit pasti a hlídat

Old Post 01-09-2003 v 20:24 PM
yTUmama je offline   Profil uživatele yTUmama   Find more posts by yTUmama   Foto galerie člena yTUmama   Click here to Send yTUmama a Private Message   Add yTUmama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

2 vra_tekk: podla mna mozes byt pokojny, pretoze ako hovoris ked to bol nejaky ozraty traktorista ktory vie o konope hovno tak si to podla mna ani nevsimol a uz sa tam nikdy nevrati.
Alebo si to vsimol a mozes ist "sklidit"

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 02-09-2003 v 10:55 AM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vra_tekk
Stálý Člen

Obecné Historie Příspěvek č. 25

Trochu jsem se pohrabal ve fotoalbu :-) a nasel paar fotek z mytiny, co ji letos vzaly ty kroupy a ten debilni traktor. Hlavne ten traktor, jak uznate sami, tam proste nepatrii. Jinak tohle je foceny 02.09.2002 ci-li presne pred rokem. A letos je to o dost lepsi, nove fotky budu mit tak do 14 dnů.

Old Post 03-09-2003 v 08:15 AM
vra_tekk je offline   Profil uživatele vra_tekk   Find more posts by vra_tekk   Foto galerie člena vra_tekk   Click here to Send vra_tekk a Private Message   Add vra_tekk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vra_tekk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vra_tekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

takze mi to nejde a nevim jak to sem mam dostat :-( Mam je moc veliky a nevyznam se f tom....

Old Post 03-09-2003 v 08:26 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-03-2020 - Out 2020 - 1 odpovědí
02-09-2003 - Outdoor 2003 - 77 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás