Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To prepnuti asi neni cece realne leda by se nejako hodne rozjely. Spise bych to videl na jeste tak tyden. Ten progres dle fotek neni moc velky na to aby za 2 dny byly pripraveny.
Chce to určo ještě týden, četl jsem že máš problém s čerpadlem, nevím jak jsi to řešil nebo jestli máš už nové, ale možná si je přidusil vodou jak Ti jelo čerpadlo nonstop. Dej jim určo ještě týden, 100% sativa je zajímavá volba. Držím palce a ať se daří. Budu sledovat.
Kámo tak to je trošku prúser, načo sú ti stonky bez koreňov? Nemal si to preberať... Keď chceš peknú rundu, základ sú kvalitné, zdrave a poriadne ZAKORENENÉ rezy.. teraz nemáš kontrolu, rastie? nerastie? málo hnojky? moc hnojiv?? kto vie... Dalšia vec je nestabilný keramzit s ktorým budú prcky bojovať. Ph bude stúpať.. tak nato bacha. Po dva kusy na kvetník tiež nieje moc ok, navzájom si konkurujú a nakoniec aj tak silnejší zvítazí A ja som zástancom selekcie, proste mrzáky dopreč. Uberajú na výnose zdravému jadru. Držím palec , bude to hodne poučné kolo.
Jo bohužel už je to tak, řezy byli od znameho přes dalších x lidí příště se obrátim na někoho odsud z fóra. Jinak jsem jel s tím keramzitem skoro měsíc na prázdno což znamená, že mi pH stoupne za den max o O,5.. Jinak EC držím teď 1.2 je vidět že už se rozjeli a rostou dám jim ještě tak 5-7 dní
Tak máme tu 12 den růstu dnes jsem je měřil a mají okolo 15 cm ještě je nechám do víkendu a pak přepnu.. Jinak PH krásně držím ráno přídu a ještě nikdy nevylezlo nad 6.0.. Dám pár ml pH - a jdu tam až další ráno.. EC mám teď 1.25
Ted bych si tipnul, ze se zacinaji rozrustat koreny a brzo to zacne rust. Davej si pozor na prestavky mezi vysychani tim si zajistis rychlejsi rust korenu a tim lepsi start.
Mě příde, že se to za těch 5 dní moc nezpravilo. Zauvažoval bych nad delšíma pauzama v závlaze. Keramzit jsem nejel ale podle mě by bohatě stačilo 1x15min za 2H. Pohlídal bych si to a sledoval bych co to udělá. Příde mi jak to tam často pereš dostavá se mín vzduchu ke kořenům a proto to leze šnekovou rychlostí. Ať roste