Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ok diky za nazor! aspon se nekdo ozve. bohuzel souhlasim pouze s jedinym, a to s blbou distribuci svetla. 3 dny jsem tu ted nebyl a kdyz jsem skriv otevrel byli o pul metru vetsi. A driv prepnout? Prijde ti ze jsem prepinal pozde?))
rikam, vsim se si ze ze semen az co jsem to napsal, tak je to jedno ,ty kytky jsou dospely po 4 tydnech cca ,driv to kvist nezacne ,souhlas si s cim chces vid,mluvim z vlastni praxe ,jen jsem napsal svuj nazor, jako jestli chces delat vlakno ze stonku to je pak jina, at se dari
Hej kámo ale já to krotil, furt jsem ohýbal a je tam spousta kolínek, ale pak sem prostě odjel, přijel za 3 dny a bohužel je tam to, co je. A já se z toho prostě neposeru, větší skříň nemám a jen tak už to teď nezohýbám, tak co mám jako dělat.
Ale myslim si že to neni zas taková tragédie, holky nad lampu nepojedou. Ještě budete koukat. )
Ahoj, ja taky zacinam s NFT a rek bych, ze jsi to opravdu prepinal pozde, ono to pak roste silene rychle Na druhou stranu, mas je nadherny, koreny zdravy, vypada to ze jim nic neschazi, takze parada. Sleduju a preju at to dotahnes do zdarneho konce
Tak nevedel sem ze bude 20 dni takovej problem, je to 95% indica mensiho vzrustu, posledne sem jel 45% sativu a bylo to ok, a to jsem je prepinal pozdeji
Ahoj! Pomalu se nam blizi konec pestu. Prinasim foto cca 2-3 tydny pred sklizni. Dnes byla naposledy menena voda, holky dostaly mirne nadprumerne davky hnojek. Vypada to celkem libove, ale cekal jsem od toho mnohem vic.
murmur: diky moc, jsem moc rad ze te me pesty bavi, hned se sem prispiva s vetsim elanem :-)