Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ať jsem doufal sebevíc, tak mám po kytkách.Ty k...y po....ne.To snad není možný, přesně jak Kabuto, ufiknutý pahýly půl metrů nadzemí a ani to nekwetlo.Doufám že jím z toho bude pěkně špatně.Zbylo tam na mě pár paliček BB co už mi kwetla, ale to je tak na špeka.Co na špeka, tak na sklo.Lidi jsou zmrdi.Zlatá lampička.
CO S NIMI S TĚMI NEINFORMOVANÝMI BOLŠEVIKEM ZKOUŠENÝMI OPŘEDSUDKOVANÝMI
POČKÁME AŽ NEBUDOU MÍT ZDRAVÍ A SÍLU A NÁPAD PŘIJÍT NA POLE A ZNIČIT NĚCO S ČÍM SE DRUHÝ LOPOTÍ A PACHTÍ
JE MI DO TOHO PŘECE TOLIK HOVNO
Nas tedka doma vykradli a samozrejme to museli prijit obhlizet policajti. Na zahrade mam 12 dvoumetrovejch kytek...pruser!
Tak jsme je honem vykopali...strcili do kyblu a schovali v kulne, ze az odejdou, tak ze je zase vratime do zeme. Tak se ted modlim, aby to chuderky prezili. Jiny policko nemam...protoze tohle bylo dosud dost bezpecny. :-/
Nas tedka doma vykradli a samozrejme to museli prijit obhlizet policajti. Na zahrade mam 12 dvoumetrovejch kytek...pruser!
Tak jsme je honem vykopali...strcili do kyblu a schovali v kulne, ze az odejdou, tak ze je zase vratime do zeme. Tak se ted modlim, aby to chuderky prezili. Jiny policko nemam...protoze tohle bylo dosud dost bezpecny. :-/
Původní příspěvek od yTUmama TAK TO UPŘÍMNOU SOUSTRAST,ALE POLICAJTI BY BYLI TŘEBA PAŠÁCI,KDYŽ MÁTE TEĎ TĚŽKOSTI,PŘIKOUŘILI BY OKA NA POLICAJTSKÝCH SVETRECH
Tak o tech police bych velmi pochybovala!!!Nas uz taky parkrat vykradli ;( a muzu k tomu jen dodat,ze police se chovali naopak echt nechutne!!!!!!!!!!Mimo to,ze podezrivali nas decka,ze jsme to vykradli nasim,tak do me neustale rypali,coze to kourim za cigarety a tak dale(a to doma nebyla stopa po ganji)...Fuck nechutny....
Vis,oni si ty blby otazky/narazky neodpustili ani pri shledani na ulici ci za volantem...
;(
Takze police se radeji v kazdem pripade vyhybam.......Zatim jeste ani jednou nepomohli,ba jen naopak.
JINAK CÍTÍM,ŽE JSEM PŘIŠEL NA TO,PROČ TĚ PODEZŘÍVALI POLICEJNÍ PANÁCI.TY JSI TA STOPA.TY JSI TOTIŽ CHODÍCÍ STOPA.
PROTO TĚ ASI VYSTOPOVALI.TI STOPAŘI.ZATÍM ČAU, MUSÍM,TAK JDU NA STOPA.STOPUJU VÝHRADNĚ NA KŘIŽOVATCE ZA STOPKOU.