Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ten přijde sám... má automaty mě právě zajímá jestli střihnul všechny, jestli bude možnost sledovat rozdíly mezi zastřiženym a nezastřiženym automatem (osobně totiž pochybuju že to byl dobrej nápad, navíc fim).
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Vlhkost je Slamáčku kolem 30% ale fakt bych neřekl,že je trápim :-D potom,co jsem viděl jak jsi ty tu svoji svěřenkyni rituálně zprznil a ještě si u toho relaxoval,bych řekl,že jsem maximálně špatnej táta
Crazyben: Střihnul jsem jen ty zadní větší dvě a porovnám je s těma bio pěstovanejma ..vlevo je Jota Mayuscula od delicious seeds a v pravo Lsd-25 fast buds...Teď taky ale trošku pochybuju o tom fimu,myslel jsem,že to zpomalí jejich růst a ty menší je doženou,ale nestalo se tak a ty zadní i přes přistřižení mohutní rychleji...Přemýšlím,že bych se na fim vyprdnul a topnul ho aby tak rychle nerostli...co myslíte má to cenu ještě jednou střihnout?
Jednou jsem už autflower topnul a proto myslím,že jeden šmik by výnos mohl zvýšit viz photo (jednalo se o northern light blue auto od delicious v 12/12 periodě)
a jedno photo ze 16.dne růstu,všechny holky už ukázali svoji pipi,nákvět čekám kolem 23-25 dne...zítra nožná jednou pohnojím na růst 1ml/l General Organics Bio Thrive-tím myslím,nic nezkazím...
Dnes proběhla výměna světla za 150W hps Osram,musim jí zatím držet asi 14cm nad vrcholky páč teplota šplhá k nějakým 32 stupňům snad to ale trošku srazim dalšíma dvěma ofukama,který snad ještě během dneška přidám...
z fotky to není moc poznat,ale jeden FIM se docela povedl a druhej pro změnu ani moc ne ..v noci až zaleze sluníčko zkusim ten fim zdokumentovat :-)
Jinak co myslíte,mám ty kvítka trošku poohýbat?Jakože čapnout ji za hlavu a ohnout ke květníku?Trošku sadomaso povázat?
U normálního strainu bych neváhal,ale u AF jsem to nikdy nezkoušel,tak se radší zeptám tady někoho zkušenějšího,přeci jen nechci ty afka moc stresovat ať se zbytečně nepřipravím o jejich jedinou výhodu a to rychlost dozrání :-)
Vůbec se mě to nelíbí,teplota se pohybuje kolem 28-30 stupňů a to je výbojka 20cm nad vrcholky,z fotky to neni moc dobře vidět,ale jedna má špičky listů dost svěšený buď tou teplotou nebo sem to přehnojil,nejradši bych hps vyhodil a dal tam cfl,co myslíte?
Holky jsou zasazený v batmixu-ten je předhnojenej na 6 týdnů,ale dal jsem ji asi 3x v zálivce 2,5ml na 1l general organics bloom což byla asi chyba a jedný se to nelíbí...
Co se mě naopak líbí je fialová barva květu moc hezké :-)
kua co s tou hps je 20cm moc?u cfl čim níž tím líp,to platí u výbojky,co?
Den 35/60 fialová vládne svět a hps je minulostí,teplota prostě nešla držet v přijatelnejch mezích :/ (zvadlý byly,mě bylo vedro prostě na prd...) misto ní jsem dal 200w cfl a kvítka v boxu porovnal, jak mi přišlo nejlepší a vyšlo to tak,že na levé straně jsou obě šmiknuté s vícero menšími paličkami a na pravo jsou bio autoflowery s rýsujícíma se salámošiškama.
Lampa je ted v poloze polovertikalni resp ve sklonu 45° +- umístěná,tak nízko,jak jen to jde,kytky jsem podle toho svázal a umravnil,aby se obepínaly kolem lampy,pokud možno,co nejrovnoměrněji...Chystám sice ještě nějaké svázáníčko,čistě jen k uspokojení pěstitelských choutek.Zasahovat do toho moc nebudu a nechám šíšy už jen kynout.Banky se kasají,že za 60 dní od semínka po sklizen tak uvidíme...
přikládám pár špatných foto.
konec dne č.40 miluju tu vůňi ské line se celým bytem :-) ..zitra holky naposledy přiohnu a nechám už dozrát,posledních 20dní podle banky-docela fajn bonsaie :-)
45. den života cannabis ruderalis-podle banky zbývá do konce 15 dní
Smrdí to tu jak v hašišovým doupěti :-D miluju tu vůni,co vy?
Doufám,že holky během té doby co jim zbývá,nahoděj ještě nějaké krystalky,zatím nejsem spokojen!!!
dvě fotečky teď focené,celkovej pohled na věc a pokus o makro LSD-25
máte někdo nějaký tipy na konec pěstu? tajnej figl na zvetšení objemu palic? ..asi kolem 58 dnu vezmu hřebík a prorvu ho stonkem,na balkoně se mi to osvědčilo a holka zaplakala ještě pár slz navíc,ale jestli někdo máte nákej navrh podobnýho šíleství jsem ochotnej vyzkoušet a zaexperimentovat!