Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když už máš ten drip, tak bych to třeba jednou za tejden nechal prolejt někde u 30. dnu, když už je větší EC..
Pokaždý bych neřekl, že to je nutný...ale to nevím jistě
To znamená, že ostatní dny to můžeš nechat bez výtoku a drip by měl jít dvě hodiny po zapnutí a dvě hodiny před vypnutím, ne? Takže to zkus zapínat 2x denně na tu minutu.
Pár lidí tu už i psalo, že kokos při vysušení krystalizuje, takže při dvouch zálivkách denně to bude pořád takové né mokré né suché a může to dobře dýchat.
Každopádně taky nemám žádné zkušenosti a jen tak píšu, uvidíš co ti poradí jiní.
Hlavně ti to chci pochválit, vypadaj suprově, hezky vyrovnaný
UP: Jo, taky mám drenáž...je to určitě výhoda, kořeny jsou ''ve vzduchu'' a může to z nich krásně stýkat, určitě se jim i dobře dýchá a nelezou ven z děr...
Taky sem to tak mel nastaveny a asi to vratim. Zdalo se mi to horsi proto sem to dal jednou dene a na dve minutky, aby neco proteklo a protece malo. Proto se mi to zda moc nacucany aby protikalo. Chyba je asi taky v tom ze sem dal cisty kokos, dolu jsem nedal drenaz dospod a chybi mi tam i perlit.
Jinak diky za pochvalu snazim se. Hodne je to o klonech jaky poridis a tyhle byly si hodne podobny potom je snaz drzet stejny vzrust.
Rozteme, myslim si, ze jsem to prepnul vcas. Jestli to 10 dni poroste jeste krasne si vyplnim prostor a to i diky siti. Je pecka jen ji natahnou a mit minimalne podpetu pro poradny rakety.
LPB statecne dohani CM v predstihu, kdyz uz CM nasazuje LPB chce stale rust.
Drip facha, jen mi to nevysycha rovnomerne. Nekde min nekde vic kokosu a bez drenaze ,trochu rozdilny teploty a vlhkost zapricini, ze to musim jednou ohulit aby si nacucly co potrebujou a vyrovnal se objem. Stejne to chce i tak prolejt zajdnou za cas.
Necham to den bez automatiky a pam zacnu zase 2x za den a do tydne pridam na cyklu.
Stipam vetve abych si drzet odsup a nezalesnilo si mi to. Az pride cas prestat stipat tak se uz na to vyseru a to pocitam kolem +20 dne.
Vyska rostlin je cca. 80 cm a slahouny uz jsou nadsiti, nebudu delat nejaky srog a proste to necham jako podperu max ty delsi prostrcim do vedlejsiho oka aby se zkratil vyskovy rozdil.
Roztou jako z vody a stonky pekne pevne houzevnate plne stavy. Silu jim dodava otocny stojanovy tristupnovy ventilator.
Moc me tesi kdYz pridu a listy stoji v pozoru to znaci ze je vsechno max ok.
Zatim bez znamky prehnojeni zvysim ec az to zacne nasazovat a prestane to rust.
Jinak uz to pristrihavat nebudu a udelal sem experiment jednu radu sem spodky osmikal a druhou sem necham volne bez a pak posoudim rozdily.
Foto SWK
Tady jsem zaznamenal deficit spojeny s nizkou koncentraci ec a stoupajiciho ph na vytoku 6,8.
Tak sem jim prisolil asi z 1.4 na 1,7 a stahnul ph 5,8 a vypada to ze dalsi deficit se nepojevuje a mista na velkych listech kde se objevil deficit zrejme drasliku doplnuje zezelenani.
Zavlaha 3x dene po 1 min. Pred dvema dny osmikal dost ale tim ze to np doroste a hlavne sem chtel topovky. Vyska cca. 70 cm
Nejaky rady pripominky sem velky ucho. Nerad si tu sam povidam.
Nechapu ma prvni zkusenost s necim takovym co se tahne.
Pocitam sem tam 70 cm max s ono uz maji 90-100 cm narust 400%!! A to cekam
Ze se prodlouzi jeste palky kde se stala chyba 9 dni na rustu moc dlouho.Budu se snazit vrsky nejak uchladit.
Ale beru to sportovne zaklad ta na sisticky pekny je takze no stress.
Tak to bezpochyb drip se o to krasne postara mit v dany cas danou zalivku. Kazdopadne zkusenost na priste. Trosku to natesno holky nutilo jit to vysky to taky pomohlo.
Priste dam keramit 50:50 a ten rust by mohl byt jeste o neco lepsi.
Pic, jedu do odpadu na vytoku, ale cpu jim tolik ze nic skoro netece do odpadu a vetsinou to poberou a zustane v kvetinaci, jen obcas neco protece a mam v planu to zapnout na tak dlouho at neco vic mi vytece a pak zas na casovac jako sem udelal jiz jednou.
Kazdopadne to bude jedno jak to pojedes/jedes jen zpatky do zalivky si budes muset hlidat hodnoty. Jeste dodam ze jedu canna aqua do cyrkulacnich systemu pro hydro a fungujete to i do kokosu takze bych toto hnojivo i doporucil do opakovacky.
Dneska probiha v boxu s kvetinacema mega predelavka. Dokopal sem se k tomu,ze velky kytky rozhazim na kraje a mensi do prostred samozrejme je trochu podlozi ale chci ty nejvetsi dat co nejvic od lampy, jelikoz sou fakt pekny a nechci mit zmutovany palice i kdyz na ne foukam peti vetrakama. No a pri te prilezitosti predvedu par kocicek co mi padly do oka.
1.foto korenu kdyz si reknou dej mi.
2. foto jedna slecna purpurova CM lady ta z tech vetsich.
105cm s peknym hlavnim topem a par vetvi okolo, ktery by tam nemusely byt
ale budit uz je tam necham.
3.foto jeji prednosti spicka ledovce.
4. foto raz dva tri my jsme bratri.
Jinak dneska sem zapnul cerpadlo a nechal sem vse vycerpat do kvetniku jelikoz ten roztok byl uz na vymenu tak sem tim prolil kvetinace a rovnou namichal novou varku.