Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim te..
Ja bych nic ted nestrihal,jeste kdyz planujes ohejbani.Prostihal bych az spodky cca 14 dni na kvetu.Jinak to mas hezky.Budu sledovat.Posilam K+
Tak dnes po vyvázání a použití kolinek... ono to přez tu jungli není moc vidět ale použil jsem celkem 50 kolinek a pěknej kus drátu .Ještě foto na levo pod větrákama jsou u kytek ještě prázdny místa ještě nechám pár dnu rust možná i tyden. Pak palba 12/12.Jináč ještě ani jednou nehnojeno jen čistá voda. Jednou sem dal ensym + kořeňák a phitamin postřik jinak nic kytky sou nádherny. Ale mužu říct že z řízku je to ododst lehčí ale semínka mě víc baví bych řek . Něco málo sem nafotil ted večer když to zhaslo. Vnormálním světle sou jak namalovany Dal sem brko tak se mě chce psát
Nazdar zahradníci přináším další report z mojí zahrádky.Kytičky vystřelili jak z praku vzhuru už se začínám děsit jestli se to vubec zastaví. Dneska poprvé podáno hnojivo na květ zatím z lehounka poloviční dávka 4ml/2l vody.Myslí že není zatím potřeba to ládovat doplna jelikož kytkám očividně nic nechybělo.Ohledně teploty vlhkosti vše v normě telota 24-27°C a vlhkost je na 50% musel sem dát ještě přídavný odtah z místnosti byla hodně cítit atmosférická vlhkost a vše je ok.
Tady přidávám ještě neco na skouknutí jak to v boxíku žije
No nektery už 50 cm mít budou a nejmenší má 35 cm vypodložená. Já to zkusím vyfotit příště víc horizontálně aby byla vidět vyška rostlin. No a když vezmeš že květník má cca 30 cm kytky samotny budu počítat těch 50cm a vzduchová mezera od kytek po stinidlo je dalších cca40cm. To je 120cm využityho prostoru a box má 160 cm čistu vyšku tak mě zbejvá 40cm to se snad vlezu.
Jsem tu s dalším reportem z mojí zahrádky čas nám utíká a dnes je to 10 den co jsem přepl do květového modu Kytičky se ustálili na krásnych 60 cm cca. Dnes jsem podruhé hnojil tentokrát už plnou palbu 10 ml bloom + 3 ml green sensation na 3l vody ke každé šlo 3dcl namíchaného hnojiva + 6 dcl vody. Kytičky momentálně spotřebují 9 dcl vody za 3-4 dny. K samotnymu pruběhu pěstu zatím jde vše podle očekávání a nic zásadního co by stálo za zmínku se nestalo. Teplota v boxu se lehce zvedla vzhledm k vypnění prostoru se není čemu divit jsem ted nekde na 29-31 °C boužel odtah už mám nahulenej na plno tak ještě zkusím koupit dnes večer v nějakém shopu vk ventilátor a zabuduju aktivní přítah snad to trošku pomuže. Jinak přihazuju fotky jak to teď vypadá a roste
Zdar takže dneškem sou kytice na 22 dnu květu.Boužel se na třech ob dieselech ukázali květy všecko jsem oškubal a budu dál sledovat. Jestli se to rozhermí ve věčím stilu pudou ven!!!!!!!!! Nevím čím to je že to zhermilo bud blbá genetika nebo stresem ze zaštipnutí a ošmikání spodku jinak fakt nevím . Tady fotky z boxu
mel jsem to same venku i pod 600w ,vune ze fungl novej filtr 650m3 s polovicnim ufem nestacil.a pak ta susina ... nemluvim.to bude genama.ja sem mel zas pech na klicivost. 20/ 12 vzeslo pri ph 6,0 .se tes i tak ,to bude dobre .....