Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To jsem si myslel o bubblerech taky... ale hold, mi nedrží pH... ani s metropem ani s ničím jiným... AH pH perfect ....
Nikdy jsem neviděl někoho řešit pH... mě padá imrvére pod 5.0
bohužel pro mě, to znamená, buď budu těžkej chemik přes vodu, nebo se na hydro vyseru.
Po jednom roundu totální dřiny a trápení, vysrááno.
Původní příspěvek od kcb Hej chlapi nereste chujoviny. ))
Kdyz uz chcete opisovat, tak od lidi,kteri maji nejake smysluplne vysledky a kteri tady maji velmi dobre zpracovane temata, napr XMALCOLM v sini slavy, jedte podle nej a nemuze se vam nic posrat.
Roztok mente maximalne co 14 dni
V amazone som nemenil vodu vyše mesiaca a v pohode to vydržalo. Ale asi záleží od hnojiva (u mňa powerfeeding od ghs)
Roztok měním každých 14 dní. Zajímalo by mě kdy se projeví změna u těch kořenů. Mám 50l roztoku což podle faq (5ml/10l) znamená 25ml 35% H2O2. Až budu míchat nový roztok přidám hnojiva dle tabulky ovšem bez Natural Power složky (root stimul a enzymy), protože peroxid by je stejně zničil.
Mám načtené knížky a tak takže nějaký základ mám, ale praxe je docela jiná. Chtělo by to kámoše kterej jede to samé jako já a umí to. Prostě se přijít podívat, osahat si to a konzultovat případné tipy a triky u pivka :-D
Pokud není vylozene potřeba, tak roztok taky nemenim. Nikdy jsem nemel problém. Když někdo nekoho nazve dementem a v podstate bezduvodne, tak je sam dement.
Ja ho měním, až většinou mi nejde srazil EC a už mám plnou nádrž, ale většinou to vychazí na 2 týdny. Pravda KCB vydrží až do konce dolívání, ale pak už tam mají nasráno respectivě zasoleno. Tak jim dáš nový a zas máš na chvíli klid.
Kdyz uz se to tu tak protrasa. Tuto rundu sem menil vodu 3x kompletne. 14rust a 55 dnu kvet. Na zdravi kytek to neni poznat. Voda byla kristalove cista jen lehce zabarvena od slozky B do cervena. Ale to je taky tim ze tam poctive davam ten ATA clean ktery pusobi jako ochrana proti rasam a temhle srackam. Takze kdyz clovek dodrzuje jista pravidla a lije tam ata clena nebo jiny podobny pripravek tak se nemusi niceho bat.
Nejak to nejede...Dejme tomu ze si na dalsi pokus sezenu rizky ktery budou mit na vysku cca 10cm a malinky koriny...Kolik ec jim mam pripravit? mam dat radeji peroxid nebo root stimul a enzymy?