Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Roste . ted bych rekl ze uz to roste lepe.1.rozbil se mi časovaš a bůhví jak dlouho to jelo bez pauzy .odhaduju tak 4dny. A do toho jsem prelíval. Takže budu rád když z toho vůbec něco vyroste.
Původní příspěvek od Jirkacflmic Roste . ted bych rekl ze uz to roste lepe.1.rozbil se mi časovaš a bůhví jak dlouho to jelo bez pauzy .odhaduju tak 4dny. A do toho jsem prelíval. Takže budu rád když z toho vůbec něco vyroste.
To že to jelo na 24/0 není problém, to kytky zvládají v pohodě. Horší je přelévání, to jim vadí dost zásadně.
Ted už nepřelívám a zbívá už jen dořešit to teplo. Musim mit otevřené okno aby ventilace brala studenej vzduch. Jinam by se to neuchladilo. Zítra jedu pro novej vetrak a potrubi. Pak uz by to melo byt ok. Zda se mi totiz ze jim nedela dobre to ze na ne fouka ledovej vzduch.
Zdarec, a kolik máš teploty a vlhkost? když říkáš že to neuchladíš? nejidealnější je 24-28 přes den a v noci těch 18-20 aspon a vlhkost v téhle fázi zkus dát na alespoň 80% a uvidíš )
CFLka vůbec netopí a rostliny muzou byt klidně 5 cm od nich
a určitě by se jim líbilo kdyby v hlíně měly perlit
Maji perlit . Termín "netopí" není tak úplně správný. Na tak malinkej prostor to topí až až. Uchladím to leda při otevřeném okně. V opačném případě tam je rázem klidne i 31. Řekl bych že problém je s tím že pacháč je na to vko až moc velkej odpor a špatně to odvádí.
Ahoj. Tak problem s teplotou vyřešen. Dostal jsem se na 25,5 při zavřeném okně a 20stupni v misnosti.Stacilo zlepšit odtah. Místo vko. Jsem tam ted hodil tt125u s termostatem a regulací otáček.
MethodMan .. nemaj začátečnický omyl .. Jinak tu stavbu mají opravdu zajímavou. rostou pořád do šířky ale né a né nahoru. Nevím jestli mám být rád nebo ne.
čau Jirko, určitě bud rád že jdou do šířky, ono se to pak rozroste a v květu ti pak tak o 1/3 ještě vytáhnou nahoru
taky jsem měl takový pěkný jahody
kdyžtak sem házej i nějaký údaje navic - teplota,vlhkost, den atd..
Díky a ať se daří
Tak ja mam trebas takovyhle kyticky moc rad, radsi nez ty plazici se a pokrouceny kostata, co sou samej tenkej stonek. A nekdo je jeste dokáze vytáhnout. Hruza. Takhle by totiz mely kytky vypadat, malej chomacek akorat do dlani :-) Mimochodem sem si to precetl cely a od zacatku jsi se hodne zlepsil :-) tak cauky