Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nad tim premyslim, ten nedostatek co se projevoval, je docela dulezitej. Mozna, ze kdyz bych to EC nezvedl, tak dneska bych uz mel minimalne po jedne kyticce...
V RW kostce to koření nejlíp, když není úplně nacucaná žejo...
To už je otázka toho zda-li to máš nějak zčekovaný...
Kořeny jedou bomby i s minimálním množství hnojiv, to je příroda...
Kytka jede z nuly a je ještě daleko víc divoká, když nemůže najít hnojiva...samo, že nějaký tam být musej, ale to už jsou i jenom ve vodě z kohoutku...
Tohle jsou moje začátky s bubblerem..
Já jelito to jel s 0.4 all da fucking time....
Po dvou týdnech kořeny na 0.4 metropu...
Řekni mi, jak by jsi mohl mít po jedný kytce, když nemáš ani kořeny v kýblech ještě? Sniž intenzitu světla, zvedni lampu, aby ty kytky neměli takovej záběr, bez kořenů v roztoku, teď jedou totálně z rezerv...
Všechno co teď můžeš udělat je, čekovat nasáklost RW kostky a čekat na kořeny...
And I'm stoned!
Naposledy upravil Negative Creep 19-11-2015 v 14:07 PM
Tak je to v prdeli. Za 5 dní vyjeli jen o 2cm... hořejšek je zelený, ale od spoda to žloutne. EC 0.95 PH 5,7. Svítim na to teď 300w ledkou. Fakt nevím kde dělám chybu. Už vypadalo že se to vzpamatovalo, ale nevypadá to dobře.
Vylezli prví kořínky ale jsou takové vybledlé, tmavé...
ještě mě napadlo zda to nemůže kazit to, že mám poměrně silný vzduchování. Přes vodní kamen 30l v minutě do 8 kýblů. Pěkně to perlí. Ale to už melu spekulace...
Negativ a zase jeho pecky. Mas jet ec odbzacatku hned 1 a nic bys tu nemusel psat.
Po 4 dnech ec 1,2. Tim ze jim das malo rapidne se meni ph. Jak ti radil E kytka tahne hladova, leda tak do hnoje.dat nazrat a mit na to v zavisloti stabilni ph a pak vy to slapalo. Skoda jich